Aizmirstiet Ziemassvētku zvaigzni. Tagad eglītes galotne jārotā ar Bejonsas, Klintones un Viljamsas figūriņām!
foto: Vida Press
Popzvaigzne Bejonsa kā eņģelis, ko likt Ziemassvētku eglītes galotnē.
Slavenības

Aizmirstiet Ziemassvētku zvaigzni. Tagad eglītes galotne jārotā ar Bejonsas, Klintones un Viljamsas figūriņām!

Kasjauns.lv

Vai arī tu esi viens no tiem, kas pielūdz zemi pa kuru staigājusi popzvaigzne Bejonsa? Tad varam iepriecināt – ar viņas figūriņu kā eņģeli tu tagad vari rotāt savas Ziemassvētku eglītes galotni. Ja netīk Bejonsa, tradicionālo zvaigzni var aizstāt ar eņģeli Hilariju Klintoni vai eņģeli Serēnu Viljamsu.

Aizmirstiet Ziemassvētku zvaigzni. Tagad eglītes g...

Ikvienam, kuram patīk Ziemassvētki, eglītes rotāšana ir viena no neatņemamām šo svētku tradīcijām. Istabā jūtama piparkūku sarža un fonā skan klasiskas Ziemassvētku melodijas, un eglītes rotāšana var sākties.

Britu bezpeļņas organizācija „Woman To Look Up To” radījusi eglīšu galotnes rotājumus, kam piemīt ietekmīgu pasualē labi pazīstamu sieviešu vaibsti – popzvaigznes Bejonsas, politiķes Hilarijas Klintones un tenisistes Serēnas Viljamsas.

Bejonsa, Klintone un Viljamsa pārtop Ziemassvētku eņģeļos

Britu bezpeļņas organizācija „Woman To Look Up To” radījusi eglīšu galotnes rotājumus, kam piemīt ietekmīgu pasualē labi pazīstamu sieviešu vaibsti ...

Pateicoties organizācijai „Women To Look Up To” („Sievietes, kurām līdzināties”), eglītes galotnē tradicionālās zvaigznes vietā šogad iespējams likt eņģeļa figūriņu. Piedāvājumā ir trīs dažādi eņģeļi, kuriem piemīt sabiedrībā labi pazīstamu ietekmīgu sieviešu vaibsti – popzvaigznes Bejonsas, politiķes Hilarijas Klintones un tenisistes Serēnas Viljamsas.

foto: Vida Press
Politiķe Hilarija Klintone.
Politiķe Hilarija Klintone.

Britu bezpeļņas organizācijas līdzdibinātājai Savannai Pauerai ideja par šādām eglīšu mantiņām ienākusi prātā aizvadītajā gadā.

„Pērn kopā ar māsu un viņas draugu paskatījāmies uz Ziemassvētku eglītes galotni, kur uz mums noskatījās vecā noplukusī feja, kuru tur likām jau gadiem ilgi,” atceras Savanna.

„Lai gan esam katoļticīga ģimene, mēs tā arī īsti nesaprotam, kāpēc radusies šī tradīcija eglītes galotnē likt tik vecmodīgu sievietes tēlu.”

foto: Vida Press
Tenisiste Serēna Viljamsa.
Tenisiste Serēna Viljamsa.

Savanna Pauera nolēmusi šo tradīciju nedaudz pamainīt un ar 3d printera palīdzību radījusi jaunas eglīšu galotnes rotas.

Serēna Viljamsa izvēlēta, jo ir „visu laiku izcilākā tenisiste”, Bejonsa – pateicoties „lieliskajam darbam, ko paveikusi organizācijas „Black Lives Matter”, kā arī Obamas un Hilarijas kampaņas labā”, savukārt Hilarija Klintone izraudzīta tāpēc, ka „iedvesmo daudzas sievietes”.