Slavenības
2017. gada 9. decembris, 16:21

Ekspertīzē noteikts precīzs jauniešu elka Lil Peep nāves iemesls

Kasjauns.lv

21 gadu vecais "YouTube" zvaigzne Lil Peep miris no zāļu kokteiļa - viltotām "Xanax" tabletēm komplektā ar opiātu klases pretsāpju līdzekli fentanilu, atsaucoties uz vietni "Pitchfork", sestdienas vakarā vēsta ārzemju mediji.

Mirušā repera toksikoloģiskajā ekspertīzē secināts, ka Lil Peep pārdozējis medikamentus - psihotropo medikamentu "Xanax", kas turklāt bijis viltojums,  un fentanilu.

Kasjauns.lv jau ziņoja, ka vēsts par jaunieša nāvi pasauli pāršalca 16.novembrī; Lil Peep izdzišana nofilmēta video - to filmējis repera draugs.

Lil Peep dzīvība izdzisa viesisrāžu autobusā. Dienu pirms tam mākslinieks sociālajos tīklos bija ievietojis vēstījumu, ka "jūs mani mīlēsiet tad, kad būšu miris".

Reperim izrādījusies taisnība - pēc nāves par 21 gadu veco jūtūberi uzzināja miljoniem cilvēku visā pasaulē; iepriekš Lil Peep bija zināms relatīvi šauram viņa muzikālo izpausmju cienītāju lokam, galvenokārt bērniem un jauniešiem. Tagad Lil Peep pusaudžu vidū kļuvis gluži vai par kulta personu, un par repera pāragro nāvi sēro visā pasaulē.

Reperis un jūtūberis Lil Peep (1996-2017)

21 gada vecumā no narkotiku pārdozēšanas miris Ņujorkas reperis un populārs "YouTube" personāžs Lil Peep.

gallery icon
23

Jau vēstījām, ka Lil Peep repera karjera bija tikai sākusies, pērn viņš izdeva savu pirmo dziesmu albumu, kurā vairums kompozīciju bija par depresiju un narkotikām. Jaunietis - īstajā vārdā Gustavs Ars - vairāku gadu garumā savu popularitāti kaldināja kā video blogeris vietnē "YouTube". Viņa populārākās kompozīcijas skatītas vairākus miljonus reižu.

Puiša menedžeris Adams Grandmaisons medijiem atzina, ka Lil Peep nogādāts slimnīcā pēc narkotiku pārdozēšanas.

Stundu pirms nelaimes Lil Peep vienā no saviem sociālo tīklu kontiem publiskoja video, kurā stāstīja, pa paņēmis recepšu medikamentus un pauda: "Man viss ir labi, man nav slikti".