foto: Vida Press
Megana Mārkla 15 gadu vecumā pozējusi pie Bekingemas pils kā tūriste
Tīņu laiku draudzene apgalvo, ka Meganu vienmēr fascinējusi karaliskā ģimene un viņa vēloties būt princese Diāna numur 2.
Slavenības
2017. gada 1. decembris, 10:56

Megana Mārkla 15 gadu vecumā pozējusi pie Bekingemas pils kā tūriste

Kasjauns.lv

Internetu „uzspridzinājusi” prinča Harija līgavas aktrises Meganas Mārklas tīņu gadu fotogrāfija, kurā viņa 15 gadu vecumā devusies ceļojumā uz Eiropu un pozē pie Bekingemas pils Londonā. Viņa pat savos neprātīgākajos sapņos nevarēja nojaust, ka reiz tās būs viņas nākamās mājas un Anglijas karaliene viņas radiniece!

Jau pavisam drīz bijusī seriāla „Suits” aktrise būs dēvējama par Saseksas hercogieni Meganu, – tādu titulu viņa mantos pēc kāzām ar princi Hariju. Taču reiz viņa bija tāda pati kā mēs un, dodoties ekskursijās, pozēja fotogrāfijām populārākajos tūristu apskates objektos, to skaitā arī pie Bekingemas pils. Ar šo vēsturisko attēlu savā „Twitter” kontā padalījies izdevums „The Daily Mail”.

„Princese pie pils” – tā šo attēlu parakstījuši ārzemju žurnālisti.

Ceļojumā uz Eiropu Megana bija devusies 1996. gadā. Viņai tolaik bija 15 gadu un fotogrāfijā viņa redzama kopā ar draudzeni Ninaki Pridiju, kura sarunā ar „The Daily Mail” reportieri apliecinājusi, ka viņai paziņojums par Meganas saderināšanos ar princi nav ne šoks, ne pārsteigums.

„Viņa spēj dabūt tieši to, ko vēlas, un Harijs viņā ieķērās aktierspēles dēļ,” norādījusi Ninaki. „Meganu vienmēr fascinējusi karaliskā ģimene. Viņa vēlas būt princese Diāna numur 2. Viņa šo lomu pildīs prasmīgi.”

Līdz kāzām 2018. gada maijā Meganai jākļūst par britu pilsoni, kā arī jābūt kristītai un iesvētītai Anglijas baznīcā.

Princis Harijs un Megana Mārkla saderinājušies

Meganas Mārklas pirkstā mirdz saderināšanās gredzens, kura dizainu veidojis princis Harijs pats. Savukārt tā tapšanā izmantoti briljanti no princeses Diānas ...

gallery icon
53

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla

gallery icon
37