foto: Publicitātes
Saimniekšovā Aivars vairs neskumst pēc Agneses, kas viņu sazāļoja; nu ir cita favorīte
Krista ir apņēmības pilna uzvarēt un ar Aivaru braukt ceļojumā. Randiņa laikā viņi skūpstījās.
Slavenības
2017. gada 13. novembris, 22:05

Saimniekšovā Aivars vairs neskumst pēc Agneses, kas viņu sazāļoja; nu ir cita favorīte

Kasjauns.lv

Jaunākajā TV3 šova „Saimnieks meklē sievu” sērijā saimniekiem bija jāsūta mājās viena no trīs meitenēm, izņemot Aivaru, pie kura uz saimniecību ieradās tikai divas kundzes.

TV šova „Saimnieks meklē sievu” trešās sezonas 7. sērija

TV šova „Saimnieks meklē sievu” 7. sērijas spilgtākie mirkļi.

gallery icon
49

Pagājušajā nedēļā savu izvēli izdarīja Jānis, šoreiz nākamo soli vajadzēja spert Mārtiņam, Aivaram un Pēterim. Mārtiņš izvēlējās Solvitu, ar kuru piedzīvoja brīnišķīgu randiņu un novadnieci Kristīni, bet dumpiniece Signe devās mājup.


Pēteris, pēc tam, kad bija iztrakojies ar Anniju, braucot pa meža (bez)ceļiem, un ar Laumu izpētījis Lietuvas krāmu bodi, lēma, ka mājās dodas tumšmate Lauma. Ne mirkli nešauboties, ar paziņojumu klajā nāca Lelde. Viņa, saprazdama, ka Pētera simpātijas pieder Annijai, teica, ka nevēlas likt šķēršļus jauniešu attiecību veidošanai un labprātīgi reizē ar Laumu dodas mājās.


Bet saimnieks Aivars pēc romantiska randiņa ar Kristu, kurā dāvāja meitenei pirmo skūpstu, izskatījās kā septītajās debesīs. Izbalsošanā puisis, ņemot vērā Kristas padomus, šovā paturēja blondo Agnesi, kas Aivaru sabaroja ar caurejas zālēm. Mājās devās Baiba.


Tikmēr Andrim nav pa prātam Neldijas nemitīgā runāšana un aktīvā darbošanās. Sieviete ir teju neapturama, un. labu gribēdama, dara vienu darbu pēc otra. Saimnieks cerēja iekarot Gintas simpātijas, taču sieviete jau randiņa laikā kungam paziņoja, ka neredz ar viņu kopīgu nākotni.