foto: Vida Press
Čārlijs Šīns esot izvarojis nepilngadīgu zēnu
Ar HIV vīrusu inficētais Holivudas aktieris tagad tiek arī vainots nepilngadīga pusaudža izvarošanā.
Slavenības
2017. gada 10. novembris, 05:44

Čārlijs Šīns esot izvarojis nepilngadīgu zēnu

Kasjauns.lv

Holivudas zvaigzni Čārliju Šīnu, kurš pirms diviem gadiem publiski atzinās, ka ir vīrusa HIV nēsātājs, apvaino seksuālā vardarbībā pret 13 gadīgu zēnu. Viņš esot puiku izvarojis.

Incidents noticis pirms 32 gadiem filmas “Lūkass” uzņemšanas laukumā, un Čārlija Šīna upuris bijis toreiz 13 gadus vecais aktieris Korijs Heims, kurš 80. gados bija viens no Holivudas populārākajiem pusaudžu aktieriem, bet nu vairs nav starp dzīvajiem.

foto: Vida Press
Čālija Šīna upuris bija populārais Holivudas pusaudžu aktieris Korijs Heims.

Par Šīna varas darbiem izdevumam "The National Enquirer" atklāja cietušā draugs Dominiks Braščija, sakot, ka kādu dienu Korijs Heims nav izturējis un padalījies ar šaušalīgo noslēpumu: "Viņš man stāstīja, ka viņi ar Šīnu pīpējuši zālīti un viņiem bijis anālais sekss."

“Daily Mail” raksta, ka Heima izvarošanas faktu savā grāmatā "Coreyography" pieminējis arī aktieris, Heima ekrāna partneris Korijs Feldmans, gan konkrēti neatklājot, kurš bijis šis varmāka. “Filmēšanas laikā pieaudzis vīrietis pierunāja viņu, ka tas kino biznesā ir pavisam normāli – stāties seksuālās attiecībās. Tas ir tas, ko “visi puiši dara”,” rakstīja Feldmans, tieši gan neapvainojot Čārliju Šīnu, vien piebilstot, ka viņam Šīns izraisa nepatiku, jo “Šīns stipri iespaidojis kādu viņa paziņu”. Bet pirms gada izdevumam "Hollywood Reporter" Feldmans atzinās, ka gan viņam, gan Heimam filmēšanas laukumā nācies pārciest seksuālu uzmākšanos, un Korijs Heims tik tiešām ticis izvarots.


Savukārt izvarotā Korija Heima tuvinieki atklāj, ka aktieris visu mūžu centies tikt pāri tam, kas noticis uzņemšanas laukumā, taču tā arī nav spējis pārdzīvot emocionālās sāpes. Korijs Heims nomira 2010. gadā pēc narkotiku pārdozēšanas 38 gadu vecumā.
Tikmēr Čārlijs Šīns noraida visus apvainojumus. Aktieris uzsver, ka viņam ar Heimu nekad nav bijušās intīmas attiecības.