foto: Ekrānuzņēmums
Laulāts Jehovas liecinieks izrādās... elementāri pavedināms
Dziļi ticīgs jehovietis tomēr krita miesas kārdinājuma varā - un viņa tikpat ticīgā sieva bija tam lieciniece.
Trakā pasaule
2017. gada 8. novembris, 18:45

Laulāts Jehovas liecinieks izrādās... elementāri pavedināms

Kasjauns.lv

Atmaskojošā projekta "To catch a cheater" (pieķert krāpēju - aptuvenā tulkojumā no angļu val.) ietvaros kādai dievbijīgai sievai nācas noskatīties, ka viņas laulātais draugs un ticības brālis vienlaikus izrādās vīrietis ar cilvēciskām vājībām - viņš nespēja turēties pretī dāmai ar kārdinošiem apaļumiem krūšu rajonā.

Sieviete vērsās pie "krāpēju" raidījuma filmēšanas komandas, jo viņai bija radušās aizdomas par sava vīra neuzticību. Diemžēl amerikānietes aizdomas apstiprinājās pēc tam, kad slēptā kamera nofilmēja viņas lauleņa - Jehovas liecinieka - viesošanos kādās mājās.

Galvenā varone jeb pavedinātāja bija aktrise, ko iemitināja mājā, kurai garām jāiet sludinātājam no Jehovas kopienas. Tieši aizdomīgās sievietes vīram. Aktrise viesim teica, ka arī viņa reiz bijusi jehoviete, tādējādi nodibinot uzticēšanās tiltiņu starp abiem. Viņa mērķtiecīgi flirtēja ar sludinātāju, līdz beidzot izrādījās, ka viņš tik tiešām ir sievai neuzticīgs.

Pirms vīrietis ļāvās "sātanam", sarunā ar meiteni viņš atzina, ka miesasprieki tik tiešām ir ļoti patīkami, taču jācenšas tiekties Dieva virzienā. Tomēr ticīgais pats sabruka kārdinājuma priekšā.

Šis video ātri kļuva populārs internetā, vienlaikus izraisot arī šaubas par notikušā patiesumu. Piemēram, paši jehovieši komentāros norāda, ka pieķertais neuzticīgais vīrs nemaz nav bijis ģērbts tradicionālajā Jehovas liecinieku apģērbā.

Jehovas liecinieki ir no protestantisma atšķēlusies reliģiska kustība, kas dibināta 1874.gadā Pensilvānijā, ASV. Jehoviešiem nav algotas garīdzniecības, sludinātāji strādā bez maksas. Viņi sastopami arī Latvijā .

Jehovas liecinieki uzskata, ka pašreizējo pasauli pārvalda Sātans, kurš morāli grauj cilvēkus.