foto: Mikhail Japaridze/TASS
Stīvens Sīgals virinātājs? Uzreiz trīs sievietes paziņo, ka aktieris seksuāli uzmācies
Aktieris Stīvens Sīgals tiek apvainots neķītrās darbībās.
Slavenības
2017. gada 25. oktobris, 18:49

Stīvens Sīgals virinātājs? Uzreiz trīs sievietes paziņo, ka aktieris seksuāli uzmācies

Kasjauns.lv

Arī slavenais Holivudas aktieris un austrumu cīņu meistars Stīvens Sīgals tiek vainots neķītrās darbībās. Viņš gan visas apsūdzības noraida.

Krievijas prezidents Putins pasniedz pasi aktierim Sīgalam

gallery icon

Žurnālistes Liza Gerrero un Dženija Makarsija, kā arī aktrise Reja Don Čonga apgalvo, ka Stīvens Sīgals viņām seksuāli uzmācies. Piemēram, žurnālistes stāsta, ka aktieris viņas uzaicinājis uz numuriņu viesnīcā, lai sniegtu interviju, taču, kad meitenes atnāca, viņš tās sagaidījis, ģērbies vienā halātā, kas ik pa laikam pavēries, tā parādot Sīgala vīrišķīgos dotumus. Savukārt aktrise apstiprinājusi, ka satiekoties ar Sīgalu, viņš pēkšņi tai izlicis apskatei visu savu “mantību”.

Stīvens Sīgals satiekas ar Baltkrievijas prezidentu

gallery icon


Tikmēr “Daily Mail” ziņo, ka Stīvens Sīgals visas šīs apsūdzības noliedz. “Jūs sēžaties papļāpāt ar jauku meiteni par savu pēdējo filmu, domājot, ka viņai patīk jūsu radošā darbība. Taču tā vietā dzirdat kaut kādus sasodīti netīrus jautājumus par attiecībām ar bijušo sievu, vai arī par to, ar ko jūs gribētos pārgulēt,” stāstījis aktieris, piebilstot, ka tiem, kas uzdod šādus jautājumus, vajadzētu iet strādāt pornogrāfijas nozarē, nevis žurnālistikā. Sīgals arī emocionāli paziņoja, ka vairs nedos intervijas visādām “dumjām palaistuvēm”, un, ja viņš viņas vēlreiz satiks, tad paskaidros, ka viņas ir dzīvnieki, kuru vieta ir zvērudārzs!