foto: Vida Press
Populāra dziedātāja atklāj, ka gribējusi izdarīt pašnāvību, kad karjeras sākumā spiesta notievēt
Dziedātāja Kellija Klārksone šā gada oktobrī.
Slavenības
2017. gada 27. oktobris, 06:01

Populāra dziedātāja atklāj, ka gribējusi izdarīt pašnāvību, kad karjeras sākumā spiesta notievēt

Kasjauns.lv

Amerikāņu dziedātāja Kellija Klārksone (35) apsvērusi domu par pašnāvību, jo šovbiznesa industrijas pārstāvju spiediens būt tievai, bijis neizturams. Mūziķe, kura 2002. gadā uzvarēja talantu šovā „American Idol”, jutusies „izmisusi”.

foto: Vida Press
Kellija Klārksone 2004. gadā.

„Kad biju patiešām tieva, es jutos tik nožēlojami, ka vēlējos darīt sev galu,” sarunā ar žurnāla „Attitude” reportieri atzinusies dziedātāja Kellija Klārksone, kuru daba apveltījusi ar kuplākām formām, nekā šovbiznesa industrijas pārstāvji vēlējušies redzēt.

Klārksone šo laiku raksturo kā „ļoti tumšu savas dzīves periodu”. „Man šķita, ka vienīgais ceļš ir atmest visam ar roku. Es sabojāju savus ceļgalus, savas pēdas, jo visu laiku to vien darīju, kā uzliku austiņas un devos skriet. Man ir tāda sajūta, ka visu laiku biju sporta zālē un burtiski tur dzīvoju!”

Kellijas Klārksones figūras pārmaiņas

Kellijas Klārksones figūras pārmaiņas.

gallery icon
19

Kellija šobrīd ir divu bērnu mamma. Kopā ar vīru Brendonu Blekstoku viņa audzina trīs gadus veco meitu Riveru Rouzu un 18 mēnešus veco dēlu Remingtonu Aleksandru. Dziedātāja atzīst, ka jau kādu laiku iemācījusies pieņemt sevi tādu, kā ir, un neļauties apkārtējo spiedienam. Viņa vairs nenodarbina domas par tievēšanu.

foto: Vida Press
Kellija ar abiem bērniem.

2015. gadā intervijā izdevumam „Redbook” viņa norādīja: „Vairs neesmu apsēsta ar savu svaru. Apsēstība iespējams ir iemesls tam, kāpēc arī citiem cilvēkiem ir tik lielas problēmas ar svaru.”

„Tikai retais ir no dabas ir kārns un ar labu vielmaiņu. Es viņiem nepiederu. Es, protams, vēlētos, lai man būtu labāka vielmaiņa.”

foto: Vida Press
Kellija ar vīru Brendonu Blekstoku.

„Bet tā tas bijis vienmēr: cilvēkam vienmēr gribas to, kas dots otram cilvēkam.”

Šā gada oktobrī klajā nācis Klārksones jaunais albums „Meaning Of Life” un dziedātāja pati to aktīvi reklamē sociālajos tīklos.