Vai tiešām izjukusi savulaik tik populārā grupa "Instrumenti"?
Jānis Šipkēvics juniors nu pilnībā pievērsies solo projektam un grupas "Instrumenti" darbība ir uz pauzes.
Slavenības
2016. gada 25. aprīlis, 15:51

Vai tiešām izjukusi savulaik tik populārā grupa "Instrumenti"?

Jauns.lv

Jānis Šipkēvics juniors muzikālajā jomā piedzīvo pārmaiņas. Kā zināms, līdz šim ar skatuves vārdu Shipsi viņš uzstājās muzikālajā apvienībā „Instrumenti”, taču kopš aizvadītā gada rudens Šipkēvics sniedz tikai individuālā projekta „Shipsea” solo koncertus.

Sarunā ar Kasjauns.lv Jānis gan kategoriski noraida iespējamību par grupas „Instrumenti” pastāvēšanas galu. Tiesa, tikpat kategoriski pirms vairākiem gadiem tika apgalvots, ka turpina pastāvēt arī grupa „Cosmos”, kura pēkšņi pārtrauca koncertdarbību. Tas notika, jo divu grupas dalībnieki – Jānis Šipkēvics un Reinis Sējāns – izveidoja duetu „Instrumenti”.

Tagad gan Shipsi neliedzas, ka „Instrumentiem” jaunu koncertprogrammu pašlaik nesliecas radīt. „Vienkārši šobrīd neesam uzstājušies kādu brīdi, bet grupa joprojām pastāv. Pašlaik top dažādas jaunas domas, bet ar jaunu dziesmu radīšanu pašlaik nesteidzamies. Kad pienāks īstais brīdis, dziesmas pašas atnāks. Šobrīd mana prioritāte ir solo projekts, ar ko jau drīzumā pošos koncertiem. Prieks, ka biļetes uz vairākiem koncertiem ir jau pilnībā izpārdotas, bet uz dažiem jau vēl ir iespējams tikt,” saka Jānis.

Grupa „Instrumenti” ar kompozīciju „Pilnīgi viens” Grupa „Cosmos” ar dziesmu „Dūdieviņš”

 

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva