foto: Mārtiņš Ziders
Artuss Kaimiņš tievē un gatavojas kāzām
Artuss Kaimiņš ar savu līgavu Natāliju Latvijas Nacionālajā teātrī 2017. gada oktobrī.
Slavenības
2017. gada 16. oktobris, 07:58

Artuss Kaimiņš tievē un gatavojas kāzām

Kasjauns.lv

Saeimas deputāts Artuss Kaimiņš aizvadītajā nedēļā savā kādreizējā darbavietā Latvijas Nacionālajā teātrī apmeklēja jauniestudējuma “Trīs māsas. Refleksija” pirmizrādi, kurā gan atrādīja savu efektīgo mīļoto, gan demonstrēja savu jauniegūto ķermeņa formu.

foto: LETA
Artuss Kaimiņš 2017. gada maijā.

Artuss Kaimiņš atklāj, ka Saeimā pavadītie gadi viņam pamatīgi „nākuši labumā”, un stresainā darba dēļ iedzīvojies liekajā svarā, kas krasi pasliktinājis pašsajūtu. „Mans lielais vēders bija nevis uzēsts, bet gan bija tapis salīdzinoši mazkustīgā dzīvesveida un stresainā darba dēļ. Tāpēc aptuveni pirms mēneša sāku pievērsties sportiskajām aktivitātēm, un trīs četras reizes nedēļā apmeklēju trenažieru zāli. Prieks, ka rezultāts jau ir gan manāms, gan jūtams – pašsajūta ir krasi uzlabojusies un ir arī svara samazinājums. Jau tagad skatos, ka vairums iepriekšējā apģērba ir kļuvis pa platu. Pēc kāda laika būs jāsavāc visi uzvalki un jānes pie šuvējas iešūt šaurāki,” pārliecināts ir Artuss.

foto: Facebook.com
Artuss Kaimiņš 2017. gada rudenī sevi sporta zālē izdzen līdz pēdējam.


Arī viņa līgava Natālija Bartuha priecājas par Kaimiņa panākumiem trenažieru zālē, un teic, ka Artuss izskatās lieliski. Deputāts Natāliju bildināja 2016. gada vasarā, un pāris neslēpj, ka tuvākajā nākotnē iecerējuši salaulāties. Abi smej, ka Artusa tievēšanai itin laba motivācija ir arī gaidāmie kāzu plāni, jo tad līgavainim būs iespēja šūdināt precībām krietni šaurāku uzvalku.

Deputāts Artuss Kaimiņš Latvijas Nacionālā teātra pirmizrādē

Kādreizējais aktieris, tagad deputāts Artuss Kaimiņš 2016. gada 4. februāŗi apmeklē Latvijas Nacionālā teātri tā pirmizrādē “Svina garša”.

gallery icon
5

35 mirkļi aktiera un Saeimas deputāta Artusa Kaimiņa dzīvē

gallery icon
35