foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Maija Doveika atkal šķiras un meklē jaunas mājas
Maija Doveika un Mārtiņš Buta šā gada vasarā, apmeklējot Baltijā vērienīgāko mūzikas pasākumu - festivālu "Positivus".
Slavenības
2017. gada 5. oktobris, 05:09

Maija Doveika atkal šķiras un meklē jaunas mājas

Kasjauns.lv

Latvijas Nacionālā teātra aktrise Maija Doveika pārtraukusi attiecības ar mīļoto vīrieti uzņēmēju Mārtiņu Buti.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Latviešu populārā aktrise Maija Doveika

gallery icon
11

Pagājušajā nedēļā sociālajos tīklos aktrise bija ļoti aktīva, interesējoties par iespēju tikt pie jaunas dzīvesvietas. Draugi un paziņas pat izteica variantus, ko darīt, lai tiktu pie mājvietas. Kad žurnāls “Kas Jauns” sazinājās ar Maiju, vaicājot, vai jaunas mītnesvietas meklējumi saistāmi ar to, ka kārtējo reizi izčibējušas attiecības ar Buti, ar kuru Maija te šķiras, te ir kopā, aktrise, liekot saprast, ka pašķīrušies gan, ieturēja klusuma pauzi, kurai sekoja klusa nopūta. „Man nav jums ko pateikt. Lai vienreiz Mārtiņš pasaka. Varbūt viņam būs ko teikt. Viņš ir vīrietis, lai viņš arī atbild...” sacīja Maija. 


Tāpat Maija saistībā ar dzīvesvietas meklēšanas lietu atzina, ka tai ir arī cits iemesls, kas nekādi nav saistīts ar viņas attiecībām. „Līdz šim dzīvoju Čiekurkalnā, bet šobrīd tas nav “pa rokai”, jo dēls vairs neiet bērnudārzā, kas bija turpat netālu. Jāmaina lokācija, lai dzīvotu tuvāk bērna skolai, kura atrodas Rīgas centrā,” noteica aktrise.

Maija Doveika un Mārtiņš Bute kinoteātrī

Nacionālā teātra aktrise un seriāla “UgunsGrēks” bijusī zvaigzne Maija Doveika un viņas mīļotais vīrietis Mārtiņš Bute Agneses Zeltiņas rotu jaunās ...

gallery icon
7

Sazināties ar Mārtiņu nav izdevies vairākas dienas. Bute, pat uzzinājis, par ko būs runa, neuzskata par vajadzīgu atbildēt uz telefona zvaniem. Par pāri, kas te šķiras, te atkal ir kopā, Maija Doveika un Mārtiņš Bute uzskatāmi jau gadus piecus. Nopietnākā pašķiršanās bija aizvadītā gada nogalē. Dažus mēnešus pēc attiecību beigšanās Maija neslēpa, ka joprojām cenšas atgūties no pārmaiņām dzīvē, kas nenoliedzami ir atstājušas smeldzi. Pēc kāda laika tomēr pārim izdevās attiecības atjaunot, un Doveikas mīļotais atkal aplidoja aktrisi, un abi kopā apmeklēja saviesīgus pasākumus.