foto: Publicitātes
Šovā “Īstie veči” pieci dalībnieki trīs mēnešos zaudē 107 kg
TV šovā "Īstie veči" startēja pieci vīri, kas trīs mēnešu laikā zaudēja 107 kilogramus liekā svara.
Slavenības
2017. gada 4. oktobris, 05:21

Šovā “Īstie veči” pieci dalībnieki trīs mēnešos zaudē 107 kg

Kasjauns.lv

Ar sīku panaidošanos, bet likts punkts TV3 šovam “Īstie veči”, kas vairākas nedēļas ļāva sekot līdzi piecu omulīgu kungu cīņai ar lieko svaru. Visi pieci dalībnieki apmierināti ar gūtajiem rezultātiem, lai gan trīs mēnešu laikā viņiem nācās stāties pretī ne mazums grūtībām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Ar mērķtiecību, apņēmību un degsmi vīri mainīja savu dzīvesveidu – ievēroja veselīga uztura nosacījumus un pievērsās fiziskām aktivitātēm. Un smagā cīņa vainagojās panākumiem. Nomesto kilogramu apkopojums rāda, ka šova pieci dalībnieki trīs mēnešos atbrīvojušies no 107 kilogramiem liekā svara. Turklāt visi pieci dalībnieki gatavi iesākto turpināt, jo viņiem šis ir tikai sākums jaunam dzīves posmam.

Juris Rigerts

– 21 kg
(tagad 92 kg, agrāk 113 kg)

„Savu mērķi vēl neesmu sasniedzis, pēc šova turpināšu iesākto – apmeklēšu sporta zāli un veselīgi ēdīšu. Tāpat jāatgūst iekavētais – mājā jāpabeidz remontdarbi pirms ziemas iestāšanās,” atklāj šova dalībnieks.

Jevgēnijs Petrovs

– 13 kg
(tagad 109 kg, agrāk 122 kg)

„Šovs bija labs grūdiens, lai mainītu dzīvi. Palikt par mūķeni uzreiz nevar, bet pamazām pārmaiņas ieviešu savā dienas kārtībā,” pasmejas Jevgēnijs. Viņš piebilst, ka šova vadītājs Armands Simsons viņu iedvesmoja skriet. Kā viens no nākamā gada mērķiem Jevgēnijam ir lēkšana ar izpletni kopā ar citiem šovā iepazītajiem dalībniekiem.

Aivars Grasis

– 30 kg
(tagad 90 kg, agrāk 120 kg)

„Esmu gatavs ziemas periodā trenēties, lai pavasarī sasniegtu Latvijas rekordu barjerskriešanā senioriem, bet nākamgad man ir plānots organizēt skrējienus, kas veltīti Latvijas simtgadei. Sākot ar 11. augustu, gribu 100 dienas pēc kārtas noskriet 11 kilometrus,” atklāj Aivars, kurš šova laikā nometa visvairāk kilogramu. Viņam nācās iegādāties jaunu garderobi, jo apģērba izmērs mainījās no XL uz M un no 40. uz 32.

Raitis Grigorjevs

– 22 kg
(tagad 93 kg, agrāk 115 kg)

recent icon

Jaunākās

popular icon

Populārākās

„Šī bija pirmā vasara, kad gandrīz nemaz nedzēru alu. Parasti vasarā gribas vairāk tusiņu, iedzert alu, bet šoreiz izlaidu, un esmu priecīgs, ka izdevās. Daudzi saka, ka vairāk tievēt nevajag, izskatos plānāks, bet sportot turpināšu,” apņēmīgi saka Raitis.  

Mintauts Gubāts

– 21 kg
(tagad 107 kg, agrāk 128 kg)

„Mans mērķis, lai svars būtu zem 100 kilogramiem, tāpēc turpinu sportot trīs reizes nedēļā. Nākamgad varētu sākt piedalīties riteņbraukšanas vai skriešanas sacensībās,” prāto Mintauts.