foto: Michael Boardman/WENN.com/Vida Press
„Black Eyed Peas” dziedātāja Fērgija paziņo par šķiršanos
Dziedātāja Fērgija un aktieris Džošs Duhamels jau pirms kāda laika pieņēmuši lēmumu šķirties, taču ziņu nav izplatījuši publiski, lai vispirms paši pielāgotos jaunajai situācijai.
Slavenības
2017. gada 17. septembris, 14:15

„Black Eyed Peas” dziedātāja Fērgija paziņo par šķiršanos

Kasjauns.lv

Pēc astoņu gadu ilgas laulības par šķiršanos paziņojusi grupas „Black Eyed Peas” dziedātāja Fērgija (42) un aktieris Džošs Duhamels (44). „Mēs vienmēr paliksim vienoti,” solījies pāris, kam ir kopīgs četrus gadus vecs dēls.

„Ar lielu mīlestību un cieņu vienam pret otru, jau pirms kāda laikam esam nolēmuši šķirties kā pāris,” dziedātāja Fērgija un aktieris Džošs Duhamels pauduši savā oficiālajā paziņojumā. „Lai sniegtu mūsu ģimenei vislabāko iespēju pielāgoties jaunajai situācijai, mēs vēlējāmies šo ziņu [kādu laiku] paturēt pie sevis, pirms paziņojam par to publiski. Mēs esam un vienmēr būsim vienoti atbalstā vienam pret otru un mūsu ģimeni.”

Fērgijas un Džoša Duhamela ģimene

Fērgijas un Džoša Duhamela ģimene.

gallery icon

Fērgijai un Džošam Duhamelam ir kopīgs dēls Aksels, kuram ir četri gadi. Pāris apsolījis arī turpmāk kopīgi rūpēties par atvasi, uzņemoties bērna audzināšanas priekus un izaicinājumus.

„Pusi laika man nav ne jausmas, ko daru,” viesojoties Elenas Dedženeresas sarunu šovā agrāk izteicies Duhamels. „Fērgija pavisam noteikti vairāk iesaistās bērna audzināšanā, kā arī ir daudz pacietīgāka. Taču man ir sajūta, ka esmu ievērojami „audzis” – ja bērns nāk pasaulē, kad tev ir jau 40, tas ir daudz citādāk, nekā, ja tas notiek 22 gadu vecumā. Tagad esmu nobriedis vairāk, nekā tolaik.”

Gada sākumā Fērgija un Džošs atzīmēja astoto kāzu gadadienu un atstāja laimīgas ģimenes iespaidu.

8 years!! Love you babe.

A post shared by Josh Duhamel (@joshduhamel) on

happy 8th anniversary to my bae 💋💋

A post shared by Fergie (@fergie) on

Tēmas