foto: Sonia Moskowitz / ZUMA Press / S/ Vida Press
Popzvaigzne Rianna pajoko par nevainības zaudēšanu
Popzvaigzne Rianna.
Slavenības
2017. gada 10. septembris, 07:06

Popzvaigzne Rianna pajoko par nevainības zaudēšanu

Kasjauns.lv

Popzvaigzne Rianna sniegusi ekskluzīvu interviju glancētajam žurnālam „Elle”. Viņu tajā izjautājis slavenais burvju mākslinieks Deivids Koperfīlds.

Burvju mākslinieks Deivids Koperfīlds pajautājis, kur dziedātāja Rianna gribētu būt, ja viņai būtu iespēja izgaist un parādīties citā laikā un citā vietā.

„Es nejokoju, tas ir pavisam reāls piedāvājums: es varu likt tev pazust un uzrasties jebkurā citā vietā pasaulē. Kur tu gribētu doties un kāpēc?” apjautājies slavenais mags.

foto: Splash News/ Vida Press
Slavenajam burvju māksliniekam Deividam Koperfīldam šā gada 16. septembrī būs jau 61. dzimšanas diena!

Popzvaigznei Riannai nebija daudz jādomā, turklāt viņas atbilde bija īsa un konkrēta. „Desmit minūtes pirms brīža, kad zaudēju nevainību... un es turēšu tevi pie vārda par izteikto piedāvājumu,” Koperfīldam atbildējusi dziedātāja.

Žurnāla „Elle” oktobra numura intervijā Riannai neparastus jautājumus uzdod arī citi slaveni draugi un fani – Taira Benksa, Eminems, Farels Viljams un citi.

@Elleusa cover #2

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Kāds viņai pajautājis ar skaistumkopšanu saistītu jautājumu: kad Rianna pirmo reizi uzkrāsojusi lūpas. „Man ar lūpu krāsu vienmēr bijušas problēmas,” smej Rianna. „Neatkarīgi no tā vai tas bija bērnībā mājās vai karjeras sākumposmā tīnes gados. Es vienmēr gribēju krāsot lūpas. Es lauzu visus pastāvošos likumus. Tagad lūpu krāsa ir kā mans mazais slepenais ierocis!”

Pati neprātīgākā lieta, ko viņa darījusi skaistuma vārdā, bijusi korsetes nēsāšana. „Es labprāt to atkārtotu,” atzīst Rianna. „Es nēsātu korseti katru dienu, ja vien spētu pēc tam palikt dzīva!”

@elleusa cover #3 Featuring @fentybeauty

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on