foto: SBMF/MiamiPIXX/FAMEFLYNET PICTUR/ Vida Press
Megana Mārkla beidzot atklāti pastāsta par attiecībām ar princi Hariju
Meganas Mārklas ar 32 gadus veco princi Hariju sākusi satikties pagājušā gada jūlijā.
Slavenības
2017. gada 6. septembris, 14:25

Megana Mārkla beidzot atklāti pastāsta par attiecībām ar princi Hariju

Kasjauns.lv / LETA

Amerikāņu aktrise Megana Mārkla intervijā žurnālam "Vanity Fair" pirmo reizi publiski izteikusies par savām attiecībām ar Lielbritānijas princi Hariju, paziņojot, ka abi ir iemīlējušies.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē draugu kāzas Jamaikā

Princis Harijs un Megana Mārkla pirmo reizi kā pāris apmeklējuši Harija labākā drauga kāzas Jamaikā. Mācītājs, kurš laulājis jauno pāri, ...

gallery icon
33

ASV seriāla "Suits" ("Ģēnijs uzvalkā") aktrise intervijā stāsta, ka sākusi satikties ar 32 gadus veco princi pagājušā gada jūlijā. Viņus iepazīstinājuši draugi. "Mēs esam pāris. Mēs esam iemīlējušies. Es esmu droša, ka pienāks laiks, kad (..) mums būs jākļūst publiskākiem saistībā ar savām attiecībām (..), bet es ceru, ka cilvēki sapratīs, ka šis ir mūsu laiks," sacīja Mārkla. "Daļēji tādēļ tas ir tik īpašs, ka tas ir tikai mūsu," viņa piebilda.

Princis Harijs un Megana Mārkla apmeklē polo maču

2017. gada maijā princis Harijs un Megana Mārkla redzēti kopā apmeklējam polo maču Berkšīras grāfistē Anglijā.

gallery icon
17

Lielbritānijas karaļnams pagājušā gada novembrī apstiprināja, ka princim Harijam un Mārklai ir romantiskas attiecības, vienlaikus nosodot medijus par uzbrukumiem aktrisei un viņas ģimenei. Jautāta, kā viņa sadzīvo ar mediju uzmanību, 36 gadus vecā aktrise norādīja, ka mainījusies tikai cilvēku uztvere, bet ne viņa pati.

foto: SBMF/MiamiPIXX/FAMEFLYNET PICTUR/ Vida Press
Meganas Mārklas ar 32 gadus veco princi Hariju sākusi satikties pagājušā gada jūlijā.

"Manī nekas nav mainījies. Es joprojām esmu tas pats cilvēks," sacīja Mārkla, piebilstot, ka viņa nekad nav ļāvusi attiecībām noteikt to, kas viņa ir. Vienlaikus viņa atzina, ka mediju uzmanība mēdz būt apgrūtinoša, taču piebilda, ka viņai ir sava atbalsta sistēma un, protams, viņas puiša atbalsts.

foto: REUTERS
Meganas Mārklas intervija "Vanity Fair" raisījusi runas, ka pāris drīzumā varētu paziņot par saderināšanos.