foto: Facebook.com
"Koru karu" draiskā skaistulīte Mežore priecē ar saviem foto
Ar šādiem foto Linda, kas pārcēlusies uz dzīvi ASV, tagad priecē savus fanus.
Slavenības
2017. gada 5. septembris, 17:30

"Koru karu" draiskā skaistulīte Mežore priecē ar saviem foto

Kasjauns.lv

Viena no daiļākajām TV šova „Koru kari 3” dalībniecēm Linda Mežore (25) pārcēlusies uz dzīvi Amerikā, taču jau pavisam drīz plāno atgriezties dzimtenē, kur cer sastapt arī savu mīlestību.

Lindas Mežores brīvbrīžu foto

„Koru karu” dalībniece Linda Mežore, kas pārcēlusies uz ASV, tagad priecē ar lieliskām bildēm.

gallery icon

„Koru karos” Linda dziedāja korī, kuru vadīja Normunds Zušs, bet pēcāk viņa savu laimi meklēja arī „Jaunajā Talantu Fabrika”. Lai arī tolaik 21 gadu vecā rēzekniete bija cerību pilna uz palikšanu šovā, viņu izbalsoja pašas vārda dienā jau pāris dienas pēc šova sākuma. Pēc šīs neveiksmes Linda vairs šovbiznesa aprindās nav manīta, bet itin sparīgi ievieto savus attēlus sociālajos tīklos.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Linda Mežore (pa labi) dziedāja Normunda Zuša vadītajā Rēzeknes korī.


Linda Kasjauns.lv, stāstot, kā iegrozījusies viņas dzīve, teic, ka pēc šova viņa pabeigusi universitāti, iegūstot bakalauru kultūras pasākumu organizēšanā, nedaudz padziedāja uz kruīza kuģa, kā arī piedalījās pāris mūzikas projektos. “Tad parādījās iespēja padzīvot ASV, jo te pašlaik dzīvo mani vecāki. Šo iespēju nelaidu garām un nu jau pāris gadus esmu Amerikā, pa šo laiku esmu krietni uzlabojusi angļu valodu, paceļojusi, ieguvusi labus draugus un iepazinusies ar dažādu kultūru cilvēkiem,” stāsta Linda.


Taujāta, vai piestrādā par dziedātāju arī Amerikā, Linda saka: „Dziedu tikai sava prieka pēc, bet nākotnē noteikti gribētu tam pievērsties nopietnāk. Šobrīd es atpūšos, un emocionāli gatavojos jaunai dzīves nodaļai, kuru uzsākšu, kad atgriezīšos Latvijā.” Par to, vai ceļojot nav sastapusi savu mīlestību, Linda vien nosaka: „Mīļoto šeit neesmu satikusi. Varbūt mīļotais būs kāds latviešu bāleliņš, kad atgriezīšos?!”