foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Apsveicam Antru! Stafecka vairs neizskatās pēc tantuka
Vai tiešām nav brīnišķīgi, ka tagadējā Antra (pa labi) atkal ir vecā labā Antra Stafecka?
Slavenības
2017. gada 29. augusts, 14:12

Apsveicam Antru! Stafecka vairs neizskatās pēc tantuka

Kasjauns.lv

Dziedātāja Antra Stafecka, kas vairākas nedēļas savus fanus un daiļrades cienītājus šausmināja ar savu sasuku, izpelnoties stilistu un Antras mūzikas cienītāju nievas un nopēlumu, atgriezusies savā vecajā labajā tēlā.

Dziedātājas Antras Stafeckas frizūras

Dziedātāja Antra Stafecka no 2012. līdz 2015. gadam.

gallery icon
19

“Sprādziens makaronu fabrikā!”, “Kūka!”, “Galvā – īssavienojums!” tie ir tikai daži no korektākajiem fanu vērtējumiem tēlam, kuru pirms kāda laika par savējo izvēlējās dziedātāja Antra Stafecka.

Pirms pāris nedēļām, nekautrējoties vārdu izvēlē, kā, pārbraucot pāri ar buldozeru, Stafeckas pārmaiņas žurnālā “Kas Jauns” nokritizēja imidža speciāliste Žanna Dubskas: „Biju šokā, viņu redzot koncertā ar jauno imidžu, jo, manuprāt, sieviete šādā koptēlā izskatās pēc vienkāršas tantes no manas jaunības. Runājot par skatuves tēlu, tajā vajag mainīt visu vai arī dziedāt pensionāru auditorijai. Antra tagad atgādina stagnācijas laiku nopelniem bagātās dziedātājas. Tādas kā Mirdza Zīvere vai Aija Kukule. Dziedātāja skaista, ar labu balsi, bet iesaldējusies astoņdesmitajos gados. Varbūt lauku auditorijai viņa patiktu, taču nevar būt konkurētspējīga šādā tēlā. Nevarētu tādu eksportēt un nosaukt par mūsdienīgu dziedātāju, jo ir pilnīgi ārpus modes tendencēm.”


Sakritība, vai kas, bet Antra nu apdomājusies un atvadījusies no stilistes kritizētās frizūras, un atkal izskatās pēc jaukās un talantīgās dziedātājas, kuras kompozīcijām dažkārt pat gribas dziedāt līdzi.