foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kā Latvijas stila princese Maija Silova ģērbjas šovasar
„Pasteļtoņi man patīk labāk, bet jāsaka, ka arī sarkanā krāsa šovasar ir man tīkama. Galvenais, kāds tonis,” teic Maija Silova.
Slavenības
2017. gada 22. augusts, 14:50

Kā Latvijas stila princese Maija Silova ģērbjas šovasar

Kasjauns.lv

Maija Silova (30), izejot sabiedrībā, demonstrē, kas tad ir modē šovasar un ievelk skices nākamās sezonas aktualitātēs.

Modes princeses Maijas Silovas tērpi šovasar

Maija Silova 2017. gada vasarā tērpjas atbilstoši šīs sezonas modes aktualitātēm.

gallery icon


„Manā garderobē vienmēr aktuāli ir pasteļtoņi, bet mans ģērbšanās stils šovasar variē no lakoniskā, klasiskā līdz gaisīgajam romantiskajam,” skaidro Maija. Viņa uzskaita dažus no apģērbiem, kurus valkā šovasar: „Smokinga tipa kostīms ar saīsināta piegriezumu biksēm, romantiskais organzas kostīms maigā persiku tonī ar magonēm un augstu jostas daļu, krēmkrāsas kleita-mētelis, žakarda rozā kleita ar zeltītiem un sudrabotiem ziediem un žaketi ar ¾ piedurknēm.”


Allaž modīgā Silova skaidro modes aktualitātes šovasar: „Šodien modes interesentiem ir pieejama plaša stilu, krāsu un formu amplitūda. Izcelt un slavināt vienu tendenci kļūst arvien neproduktīvāk, jo katrs no modes virzienu zvaigznāja var izvēlēties sev tuvāko stilu un krāsu risinājumus. Pasaules modes mākslinieki sarkano pozicionē kā galveno nākamās rudens sezonas krāsu, bet neticiet viņiem – izvēlieties to, kas pašam liekas atbilstošāks noskaņojumam un koptēlam,” Silova.