foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Kombuļu Ineses bijušais vīrs Paskvāle meklē jaunas attiecības ar latvietēm
Pavisam drīz itāļu dārzniekam Adario Paskvālem būs 57 gadi, taču tas neliedz bijušajam Kombuļu Ineses vīram lūkoties pat pēc divdesmit gadus jaunām sievietēm Latvijā.
Slavenības
2017. gada 15. augusts, 05:33

Kombuļu Ineses bijušais vīrs Paskvāle meklē jaunas attiecības ar latvietēm

Kasjauns.lv

Kombuļu Ineses bijušajam vīram itālim Adario Paskvālem pēc laulību dzīves ar Inesi tik ļoti iepatikušās latvietes, ka viņš sociālos tīklos uzrunā vairākas latvju dāmas no ekssievas paziņu un draugu loka un cenšas nodibināt ar viņām attiecības.

„Viss, man pietiek! Parazītu uzturēt vairs netaisos!” – žurnālam Kas Jauns pērn paziņoja Kombuļu Inese jeb Inese Adario, kura attiecībās ar itāļu dārznieku bija aptuveni trīs gadus. Laulībā krīze ar itāli bija iestājusies jau krietnu laiku, bet pērnā gada decembrī laulība tika šķirta arī oficiāli.
Nu Paskvāle atkal cierē uz Latvijas daiļavām. Viņš sociālos tīklos nolūkojis bijušās sievas draudzenes un paziņas. Angļu valodā raksta viņām mīlas vēstules, tai skaitā arī sūtot dažnedažādas romantiskas bildes ar dabas skatiem un ziediem. Itālis šajās sarakstēs sevi raksturo kā nopietns un atbildīgs vīrietis, taču pirms nopietnu attiecību sākšanas viņš tomēr vēloties ar noskatīto dāmu iepazīties tuvāk, un tad jau redzēšot. Saņemot atteikumu par tuvāko iepazīšanos, itālis atbild: „Labi, kā vēlies. Es esmu nopietns un atbildīgs, un vienmēr patiess. Cienu tavu lēmumu. Ja domā, ka neesmu tev, tad, lai tā arī būtu. Tu esi jauna un ko tu darīsi ar tādu vecu kā es.”

Kombuļu Ineses un viņas mīļotā Paskvāles Adario piedzīvojumi Itālijā

gallery icon

Kombuļu Ineses uzstāšanās privātajā ballītē kopā ar Paskvāli

gallery icon