foto: Ekrānuzņēmums
Krievijā nevar atsākt Malahova vadītā šova filmēšanu
Populāro šovu nevar atsākt filmēt, jo kanāla vadība joprojām nav nosaukusi, kuru vadītāju izvēlēsies šim darbam.
Slavenības
2017. gada 9. augusts, 21:16

Krievijā nevar atsākt Malahova vadītā šova filmēšanu

Kasjauns.lv

Šodien bija paredzēts, ka Krievijas "Pirmais kanāls" sāks filmēt populārā šova "Pustj govorjat" jaunās sezonas sērijas, taču tas nav noticis, ziņo Krievijas mediji.

Plānotais darbs nenotiek - to kanālam "PBK" apliecinājuši trīs avoti. Kā galvenais iemesls tiek minēts fakts, ka joprojām nav atrasts šova jaunais vadītājs.

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka iepriekšējais šova vadītājs Andrejs Malahovs savas attiecības ar raidījuma producentu komandu un attiecīgi arī "Pirmo kanālu" pārtrauca. 

Vēlāk tika ziņots, ka populārajam šovam meklē jaunu vadītāju, minot divas personas. Tomēr līdz pat šim brīdim vadītājs nav atrasts, un saplānotās filmēšanas tādējādi nevar notikt. 

Jau divreiz ir atcelts filmēšanas sākums, atsaucoties uz avotu televīzijā, vēsta Rbc.ru. Tas bijis plānots trešdien, taču nav noticis. 

Šis pats avots ziņojis, ka vadītāja šovam joprojām nav, un par Malahova vietu cīnoties divas ētera personības - Krasnojarskas kanāla "TVK" seja Aleksandrs Smols un "Pirmā kanāla" diktors Dmitrijs Borisovs. 

"Līdz šim tika nofilmētas trīs pilotsērijas - divas ar Smolu, viena ar Borisovu. Taču tās neies gaisā," pavēstījis "Pirmajā kanālā" strādājošais. Viņaprāt, kanāla vadība nespēj izlemt, kuram no abiem šovmeņiem uzticēt vadīt Krievijā tik populāro pārraidi, un šāda neizlēmība kavē visu ražošanas darbu.