Miljardieris Abramovičs paziņo, ka šķiras no savas dzīvesbiedres Darjas Žukovas
foto: Vida Press
Abramovičs un Žukova 2008. gadā.
Slavenības
2017. gada 7. augustā, 18:01

Miljardieris Abramovičs paziņo, ka šķiras no savas dzīvesbiedres Darjas Žukovas

Kasjauns.lv

Krievijas miljardieris Romāns Abramovičs un viņa sieva Darja Žukova paziņojuši par šķiršanos.

Miljardieris Abramovičs paziņo, ka šķiras no savas...

Miljardiera Abramoviča mīlas dzīve

"Pēc 10 gadu kopdzīves mēs pieņēmām smagu lēmumu izšķirties, taču paliksim labi draugi, vecāki mūsu brīnišķīgajiem bērniem un kopīgi uzsākto projektu partneri," teikts britu medijam BBC un citiem plašsaziņas līdzekļiem izsūtītajā pāra kopīgajā paziņojumā.

Paziņojumā pāris norāda, ka abi grasās kopīgi audzināt savus bērnus - septiņus gadus veco dēlu Āronu Aleksandru un četrus gadus veco Leju, un turpināt darbu kā Laikmetīgās mākslas muzeja "Garāža" Maskavā un kultūras centra Sanktpēterburgā vadītāji.

Miljardiera Abramoviča jahta beidzot iekuģojusi Baltijas jūrā

Miljardiera Abramoviča jahta beidzot iekuģojusi Baltijas jūrā

BBC norāda, ka īsti nav zināms, vai pāris bija oficiāli precējies, taču 2015. gadā izdevums "Times" rakstīja par slepenajām abu kāzām, kas notikušas pirms sešiem gadiem, tātad 2009. gadā.

Abramovičs ar Krievijas naftas magnāta Aleksandra Žukova meitu Darju Žukovu iepazinās 2005. gadā, kad jaunietei bija 23 gadi. Tolaik viņš bija precējies ar Irinu Malandinu, kura 16 gadu ilgās kopdzīves laikā dāvāja oligarham piecus bērnus.

Par šķiršanos miljardieris un Malandina paziņoja 2007. gadā. "Forbes" ziņoja, ka šķirtā sieva tika pie 300 miljoniem dolāru un vairākiem luksusa īpašumiem Lielbritānijā, tostarp galvaspilsētā Londonā, un Francijā. Tāpat viņai tika piešķirtas tiesības izmantot Abramoviča privāto lidmašīnu un jahtu.

"Forbes" lēš 50 gadus vecā Abramoviča bagātība lēšama 9,2 miljardos dolāru, padarot viņu par 139. bagātāko planētas iedzīvotāju un 12. turīgāko krievu.

Leonardo Di Kaprio un Daša Žukova Ņujorkā

Tikai draugi? Leonardo di Kaprio mīļi apskauj Romana Abramoviča dzīvesbiedri

Krievu oligarha Romana Abramoviča ilggadējā draudzene un jaunāko bērnu māte Darja Žukova un Holivudas zvaigzne Leonardo di Kaprio manīti kopā ...