foto: Eduards Paņičevs
To gribēja dzirdēt visi. Kristīnes Opolais koncerta apmeklētāji
Bijušais Latvijas gāzes šefs Adrians Dāvis uz Kristīnes Opolais koncertu ieradās ar iespaidīgu ziedu grozu, ko viņš pēc koncerta pasniedza paslaulsavenajai dziedātājai.
Slavenības
2017. gada 7. augusts, 06:46

To gribēja dzirdēt visi. Kristīnes Opolais koncerta apmeklētāji

Kasjauns.lv

Pasaules slavenais soprāns Kristīne Opolais 5. augusta vakarā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā uzstājās ar vienīgo brīvdabas galā koncertu Latvijā. Koncertā piedalījās arī viens no savas paaudzes vadošajiem tenoriem – Pāvels Černohs, bet Latvijas Nacionālo simfonisko orķestri diriģēja Sesto Kvatrīni.

Kristīnes Opolais koncerta Jūrmalā viesi

2017. gada 5. augustā Dzintaru koncertzālē Jūrmalā notika pasaulslavenās latviešu operdziedātājas Kristīnes Opolais koncerts. To apmeklēja arī daudzi sabiedrībā pazīstami ...

gallery icon
89

Starp sen jau izpārdotā koncerta apmeklētājiem bija daudzi sabiedrībā pazīstami cilvēki – kultūras darbinieki, mūziķi, mākslinieki, politiķi, uzņēmēji, tostarp eksprezidents Valdis Zatlers ar kundzi, šefpavārs Mārtiņš Rītiņš, Latvijas Nacionālā teātra direktors Ojārs Rubenis, režisors un producents Andrejs Žagars, arhitekts un uzņēmējs Uldis Pīlēns, bijušais Latvijas gāzes šefs Adrians Dāvis, bijušais premjers Valdis Birkavs, bijušais premjers Aigars Kalvītis, mākslas mecenāts Jānis Zuzāns un daudzi, daudzi citi.