foto: Inta Mengiša
Gavaram neizdodas šķirt laulību
Septiņu bērnu tēvam Mārim Gavaram ir jaunas attiecības, taču laulība ar Unu Gavari joprojām nav šķirta.
Slavenības
2017. gada 6. augusts, 06:15

Gavaram neizdodas šķirt laulību

Kasjauns.lv

Septiņu bērnu tēvs uzņēmējs Māris Gavars, kurš jau trīs mēnešus ir kopā ar jauno mīlestību Daci Blanku, ar sievu Unu Gavari aizvien nav oficiāli šķīries.

Drīz aizritēs gads, kopš Gavara sieva, bijusī modele Una Gavare ar visiem bērniem slepus un negaidot aizgāja no ģimenes un pārcēlās uz Tenerifi Kanāriju salās pie miljonāra Ainara Gulbja.
Gavars teic, ka attiecības ar Unu ir krasi uzlabojušās, tomēr abi aizvien nespēj vienoties par tēva turpmāku līdzdalību bērnu audzināšanā. Kopš pavasara Gavaram gan bijusi iespēja vairākkārt satikties ar vecākajām atvasēm un nesen izdevies veselu nedēļu pavadīt kopā ar visiem septiņiem bērniem laukos pie saviem vecākiem.

Kad varētu noslēgties laulības šķiršana, Gavars atturas spriest: “Kamēr nebūsim atraduši vidusceļu mūsu bērnu sakarā, šis jautājums droši vien paliks karājamies gaisā. Es neesmu ar mieru, ka ar bērniem varu būt kopā tikai tad, kad viņu mātei tas ir ērti vai, kad man un bērniem izdodas izlūgties.”

Aprīlī Gavars sastapa Daci Blanku, ar kuru jaunībā, vēl pirms apprecēšanās ar Unu, kopīgu draugu lokā iepazinies Amerikā, tomēr pēc tam gandrīz 20 gadu nekontaktējās. Šopavasar abi nejauši satikās Jūrmalā.

Blanka uz dzīvi Latvijā, turklāt pavisam netālu no Gavara dzīvesvietas, iekārtojusies nesen – pirms tam viņa daudzus gadus dzīvoja ASV, vēlāk pārcēlās uz Eiropu, kur turpināja nodarboties attīstīt uzņēmumus Vācijā, Lielbritānijā, Francijā un Itālijā. Pirms pusotra gada Dace kļuva par divu latviešu audžumeitu māmiņu un šogad izlēma ar bērniem atgriezties dzimtenē, kur pasniedz angļu valodas privātnodarbības.