foto: Publicitātes foto
Šie resnvēderi cīnīsies ar liekajiem kilogramiem šovā "Īstie veči 2"
Šova “Īstie veči” 2. sezonas dalībnieki.
Slavenības
2017. gada 31. jūlijs, 12:13

Šie resnvēderi cīnīsies ar liekajiem kilogramiem šovā "Īstie veči 2"

Kasjauns.lv

Kļuvuši zināmi tiek pieci vīri, kuri gatavi mesties cīņā ar lieko svaru aizraujošajā šovā “Īstie veči”. Tā otrā sezona sāksies 14. augusta un būs redzama ik pirmdienas vakaru TV3 kanālā, turklāt dzīvesveida realitātes šova “Īstie veči” 2. sezona solās būt pat vēl spraigāka kā aizvadītā.

Vai kārtīgs vecis ir vismaz 100 kg smags un nedaudz paslinks majonēzes, čipšu, alus, burgeru cienītājs? Varbūt. Bet īsts vecis grib būt izskatīgs un aktīvs, sieviešu iekārots un ar sevi apmierināts. Pieci īsti veči ir gatavi mainīt savu dzīvesveidu un vēdera aprises, un darīt to kameru priekšā Turklāt šovs nav šovs tikai par svara nomešanu - Īstiem večiem nāksies cīnīties pašiem ar sevi, mainot ieradumus, attieksmi pret sevi un apkārtējiem, dzīvesveidus, pārkāpjot savas komforta zonas un šķietamo iespēju robežas. Apliecinājums tam, ka šis nav stāsts tikai par liekajiem kilogramiem, ir arī šova vadītājs Armands Simsons. Jau pirmā sezona ir mainījusi arī paša Armanda pieradumus. Viņš ir aizrāvies ar skriešanu, un galvas izvēdināšanai bez problēmām var pieveikt pusmaratona distanci.

Un interesanti, ka šogad izveidotas divas Īsto veču komandas. Vienas komandas gaitām tāpat kā iepriekš varēs sekot līdzi TV3 raidījumā, bet otras komandas gaitām varēs sekot līdzi portālā Skaties.lv. Tāpat kā pērn, gala pārbaudījums večiem būs Piedzīvojuma sacensības, kur gandrīz diennakts garumā komandas no visas Latvijas sacenšas dažādu grūtību pārbaudījumos.

Lūk, šova “Īstie veči” otrās sezonas TV raidījuma dalībnieki!

Nākamā lapa: Vecākais no večiem