foto: Mārtiņš Ziders
Septiņu bērnu tēvam Mārim Gavaram jaunas attiecības
Māris Gavars un viņa jaunā draudzene Dace Blanka. Viņas iepriekšējā laulība tika šķirta pirms astoņiem gadiem, audzina divas audžumeitas.
Slavenības
2017. gada 15. jūnijs, 05:44

Septiņu bērnu tēvam Mārim Gavaram jaunas attiecības

Kasjauns.lv

Septiņu bērnu tēvs uzņēmējs Māris Gavars, kā sieva bijusī modele Una Gavare pērn septembrī ar visām atvasēm aizgāja no ģimenes, pārceldamās uz saulaino Tenerifi pie miljonāra Ainara Gulbja, apstiprina, ka uzsācis jaunas attiecības.

Māris Gavars ar jauno draudzeni

Uzņēmējs Māris Gavars ar jauno draudzeni Daci Blanku restorāna "Jūlijs Pumpurs" atklāšanā 2017. gada 7. jūnijā.

gallery icon

Žurnāls “Kas jauns” šīs nedēļas numurā vēsta, ka aprīlī Māris sastapis savu jauno draudzeni Daci Blanku, ar kuru jaunībā, vēl pirms apprecēšanās ar Unu, kopīgu draugu lokā iepazinies Amerikā, tomēr pēc tam gandrīz 20 gadus nekontaktējās. Šopavasar abi nejauši satikās Jūrmalā. Dace uz dzīvi Latvijā, turklāt pavisam netālu no Gavara dzīvesvietas, iekārtojusies nesen – pirms tam viņa daudzus gadus dzīvoja Amerikā, vēlāk pārcēlās uz Eiropu, kur turpināja nodarboties ar uzņēmumu attīstīšanu Vācijā, Lielbritānijā, Francijā un Itālijā. Pirms pusotra gada sieviete kļuva par divu latviešu audžumeitu māmiņu, un šogad ar bērniem pieņēma lēmumu atgriezties dzimtenē, kur darbojas, pasniedzot angļu valodas privātnodarbības.
Māris Daci jau iepazīstinājis ar Unu, kā arī ar meitām, kam ar tēta draudzeni un viņas adoptētajām atvasēm izveidojies sirsnīgs un draudzīgs kontakts.

Vairāk par Māra Gavara jaunajām attiecībām lasiet žurnāla "Kas jauns" 13. jūnija numurā.