foto: Juris Rozenbergs
Roberto jestri nosvin savas pavārgrāmatas iznākšanu
Ilze Jurkāne savulaik pati izdevusi savu pavārgrāmatu „Dzīves garša” un tagad ar grāmatas „Piedzīvojumi virtuvē ar Roberto” atvēršanas svētkiem sveic Roberto Meloni.
Slavenības
2017. gada 9. jūnijs, 11:50

Roberto jestri nosvin savas pavārgrāmatas iznākšanu

Kasjauns.lv

Uz itāļu dziedātāja un kulinārijas šova „La Dolce Vita” vadītāja Roberto Meloni grāmatas „Piedzīvojumi virtuvē ar Roberto” atvēršanas svētkiem viesnīcas „Hotel Roma” telpās pulcējās viņa draugi, paziņas un daudzi sabiedrībā zināmi ļaudis.

Roberto Meloni grāmatas „Piedzīvojumi virtuvē ar Roberto” atvēršanas svētki

Roberto Meloni grāmatas „Piedzīvojumi virtuvē ar Roberto” atvēršanas svētki.

gallery icon

Grāmatā apkopotas sabiedrībā zināmu ļaužu receptes, ar kurām slavenības iepazīstināja kulinārijas šovā „La Dolce Vita”. Grāmatas atvēršanas svētku viesu vidū bija dziedātāja Samanta Tīna, aktrise Vita Baļčunaite, sabiedrības dāma un kulinārijas lietpratēja Ilze Jurkāne, aktrise Regīna Devīte, dziedātājs Sergejs Jēgers un daudzi citi. Vakara gaitā Roberto gan dziedāja itāļu valodā, gan teica sirsnīgas uzrunas. Ar deju priekšnesumu uzstājās arī vēderdejotājas.
Vakara gaitā viesi cienājās ar dzērieniem un uzkodām. Noslēgumā tika pasniegta īpaša torte, no kuras nevarēja atteikties pat dāmas, kuras ikdienā ietur slaido līniju.