foto: Elizabete Džeina Rubene
Agnese Rakovska atguvusies no neveiksmes Eirovīzijā un Kijevā nosvin dzimšanas dienu
Agnese Rakovska savā 31. dzimšanas dienā 11. maijā Kijevā.
Slavenības
2017. gada 15. maijs, 11:46

Agnese Rakovska atguvusies no neveiksmes Eirovīzijā un Kijevā nosvin dzimšanas dienu

Kasjauns.lv

Pēc tam kad grupa “Triana Park” neiekļuva Eirovīzijas finālā, viņi nesteidzās pamest Ukrainu, bet turpināja piedalīties ar konkursu saistītos pasākumos, sniedza intervijas, kā arī nosvinēja grupas solistes Agneses Rakovskas 31. dzimšanas dienu.

Agnese Rakovska savā 31. dzimšanas dienā Eirovīzijas laikā

Agnese Rakovska savu 31. dzimšanas dienu nosvinēja Kijevā.

gallery icon
5

Diemžēl “Triana Park” priekšnesums neaizrāva Eirovīzijas skatītājus gan klātienē, gan arī pie TV ekrāniem, un Latvijas pārstāvji netika iebalsoti Eirovīzijas finālā. Agnese šo neveiksmi pamatīgi pārdzīvoja, taču jau pēc dienas viņa spēja saņemties un pat 11. maijā nosvinēja savu dzimšanas dienu.

foto: Elizabete Džeina Rubene
Agnesi Rakovsku dzimšanas dienā Kijevā sveica tētis Aivars Rakovskis.


„Nu jau Agnese ir sapratusi, ka neiekļūšana finālā nav pasaules gals. Pirmajā brīdī bija sajūta, ka jābrauc mājās... Paveikts bija ļoti daudz, priekšnesums bija izveidots krāšņs, saņēmām daudz komplimentu, bet rezultāts tomēr neiepriecināja,” tā dažas dienas pēc neveiksmes pusfinālā portālam kasjauns.lv atklāja Latvijas Eirovīzijas delegācijas vadītāja Zita Kaminska.
Viņa zina teikt, ka Agnese Rakovska ir apņēmības pilna iedrošināt mūziķus arī turpmāk piedalīties Eirovīzijas konkursā, jo gūtā pieredze ir ļoti vērtīga – liela uzmanība no medijiem, mūzikas pasaules speciālistiem, palielinās sekotāju skaits sociālajos tīklos, pieaug skatījumu daudzums dziesmai. Agnesi vairākkārt intervēja Ukrainas televīzija, un vienu reizi intervija notika tieši Agneses dzimšanas dienā. Agnesi intervēja uz kuģīša, kas brauca pa Dņepras upi. Bet vēlāk ar baloniem un kūku dziedātāju sveica Latvijas delegācija. „Nekādas lielās svinēšanas nebija – nebija ne restorāns, ne kā citādi. Apsveicām Agnesi viesnīcā,” stāsta Kaminska.

Agnese Rakovska un "Triana Park" ierodas uz sarkanā paklāja gājienu

gallery icon
50