foto: Publicitātes foto
"Supernovas" dalībnieks Kreilis ar dziesmu lūdz piedošanu sievai
Edgars Kreilis ar dziesmu cenšas glābt savas attiecības ar sievu Katrīni.
Slavenības
2017. gada 12. maijs, 08:15

"Supernovas" dalībnieks Kreilis ar dziesmu lūdz piedošanu sievai

Kasjauns.lv

Mūziķis Edgars Kreilis plašāku atpazīstamību izpelnījās dziesmu konkursā ''Supernova 2017'', kurā izpildīja savu oriģināldziesmu ''We Are Angels''. Nu viņš sava talanta cienītājiem piedāvā jaunu skaņdarbu “I Get It”. Tas tapis pēc dalības “STV Pirmā!” šovā “Melu detektīvs”, kurā ar sievu atklāti diskutējis par abu attiecībām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Sarunas laikā atklājās, ka Edgara un Katrīnes vidū ir samilzušas nesaskaņas, aizvainojums un sāpes, kas nopietni apdraudēja pāra turpmāko kopdzīvi. Taču neslēpjot patiesās jūtas, laulātajiem tomēr izdevās vienam otrā ieklausīties – abu saruna beidzās ar emocionāli saviļņojošu solījumu nešķirties, bet palikt kopā.
Edgars atzīst: “Viss ikdienā nepateiktais vai līdz galam neizprastais, bet kameru priekšā visbeidzot izrunātais, kā arī Katrīnes asaras, kļuva par iemeslu nopietnām pārdomām... Es sapratu, ka atbildība ir jāuzņemas man. Šī pieredze lika man daudz ko pārdomāt – un tā radās jauna oriģināldziesma ''I Get It''. Dziesma ir par mīlestību, ko vēlos glābt. Katrs no mums, iespējams, ne reizi vien ir piedzīvojis strīdus vai apsvēris lēmumu pielikt attiecībām punktu. Mans mērķis ir likt apstāties, “norīt aizvainojumu”, dusmas un saprast, ka dažreiz vaina nav otrā cilvēkā – bet tevī pašā! Tieši šāds bija arī mans secinājums pēc mūsu emocionālās sarunas TV šovā “Melu detektīvs” - un es ceru, ka šis vēstījums palīdzēs arī citiem. Jo nekas neārstē otra sirdi vairāk kā neviltota vainas apziņa un patiess ''piedod''!”
Dziesmas “I Get It” vārdu un mūzikas autors ir pats Edgars Kreilis, bet kopējo skanējumu un vīziju palīdzēja realizēt mūzikas producents Jānis Čubars un “Rīgas gospeļkora” meitenes - Katrīna Vīgante, Madara Dzintara Pluša un Gabriēla Zvaigznīte. Šī ir pirmā Edgara Kreiļa dziesma, kurai izveidots videoklips – tas tapis pateicoties producentei, kā arī TV šova un mūzikas video režisorei Aijai Stradiņai un operatoram Mārtiņam Jurevicam.