foto: Front Page Media / Splash News/ Vida Press
Aktiera Pola Vokera tēvs aizvien nespēj atgūties pēc dēla nāves
Aktiera Pola Vokera tētis Pols Vokers seniors savās mājās Losandželosā.
Slavenības
2017. gada 10. maijs, 12:42

Aktiera Pola Vokera tēvs aizvien nespēj atgūties pēc dēla nāves

Kasjauns.lv

Kopš aktiera Pola Vokera traģiskās nāves 2013. gada 30. novembrī pagājuši nepilni četri gadi, tomēr šīs laiks nav spējis dziedēt tēva sāpes. Viņš aizvien nav atguvies pēc dēla zaudējuma.

Viesos pie aktiera Pola Vokera tēva

Lai gan pagājuši nepilni četri gadi kopš dēla traģiskā zaudējuma, tētis Pols Vokers seniors aizvien nav atguvies pēc smagā zaudējuma.

gallery icon

Šopavasar uz ekrāniem iznāca franšīzes („The Fast and the Furious”) „Ātrs un bez žēlastības” astotais turpinājums, kas ir pirmā filma bez aktiera Pola Volkera. Septītā kinolente uz ekrāniem iznāca pēc Pola nāves, taču tajā vēl aktieri varēja skatīt.

Pola Vokera tēvs Pols Vokers seniors emocionālā sarunā ar Dailymail.com reportieri atzinies, ka aizvien nespēj tikt pāri dēla zaudējuma sāpēm. Kad uz ekrāniem iznāca jaunākā „Ātrs un bez žēlastības” filma, viņu pārņēmušas divējādas sajūtas par to, vai doties uz kinoteātri to noskatīties. „Esmu kļuvis par vientuļnieku, vairs daudz neizeju sabiedrībā, jo Pola nāve man daudz ko atņēmusi,” sarunā savās mājās Losandželosā atzinies Vokers seniors. „Man ir mani uzticamie draugi, ar kuriem uzturu kontaktus. Viņi pret mani izturējušies tik jauki un atbalstījuši. Labākais kā uz notikušo paskatīties ir domāt, ka Dievs tikai viņu ātrāk paņēma pie sevis. Tas ir spēcīgākais mierinājums, ko spēju rast.”

foto: Front Page Media / Splash News/ Vida Press
Pols (pa kreisi) bija vecākais piecu bērnu ģimenē.

Bēdu plosītais tēvs ieviesis dienasgrāmatu, kurā pieraksta dēla teiktos vārdus.

„Tomēr Pola nāve mani izmainījusi uz labāku,” secina Vokers seniors. „Esmu kļuvis daudz uzmanīgāks, tāds kā bija viņš. Esmu uzmanīgāks pret cilvēkiem. Atceros Pola teiktus vārdus... Esmu ieviesis dienasgrāmatu, kurā pēc atmiņas pierakstu izteikumus, ko viņš pateica, vēl būdams mazs.”

„Nespēju vien noticēt, cik viņam bija dziļas domas jau tik agrā vecumā. Tās bija absolūti oriģinālas domas, pie kādām viņš pats nonāca. Viņš tās pats izdomāja.”

„Patiesību sakot, manuprāt, viņš ļoti labi mācēja ielūkoties pats sevī. Atceros, ka viņš reiz teica – tā ir viena no frāzēm, ko esmu pierakstījis – „Es mīlu ļoti dziļi.” Viņš to tā arī domāja. Šīs un līdzīgas atmiņas palīdz man izdzīvot katru nākamo dienu.”

foto: Front Page Media / Splash News/ Vida Press
Tētis ieviesis dienasgrāmatu, kurā pēc atmiņas pieraksta izteikumus, ko dēls teicis, kad bijis maziņš.

Vokers seniors atklāj, ka tomēr aizgājis noskatīties jaunāko franšīzes „Ātrs un bez žēlastības” filmu. Viņš tic, ka dēls būtu ārkārtīgi gandarīts, zinot, ka filma turpinās arī pēc viņa bojāejas.

„Būšu godīgs, es nebiju drošs, ka vēlos to [filmu] redzēt,” norāda tēvs. „Taču, kad es visbeidzot nolēmu to noskatīties, paldies Dievam, man līdzās bija draugi, daži no kuriem pazina Polu jau kopš mazotnes, un tas bija skaisti.”

„Mums visiem filma ļoti patika. Ārkārtīgi jauta kinolente. Domāju, Polam būtu paticis. Es gara acīm redzu viņu man sakām: „Tēt, tev tā ir jāredz, tā ir traka.” Tā viņš būtu man teicis.”

„Domāju, ka Pols lepotos gan ar aktieriem, gan režisoru. Es ceru visa komanda būs jau kļuvuši par veciem bezzobainiem vīriem, kad pārtrauks uzņemt tupinājumus. Pols būtu ļoti laimīgs par to, ka viņi uzņēmuši vēl vienu filmu.”

Pola Vokera brālis Kodijs Vokers piedalās aktierim veltītā labdarības pasākumā

Pola Vokera brālis Kodijs Vokers piedalās aktierim veltītā labdarības pasākumā.

gallery icon

Pols Vokers 2013.gada bildēs

gallery icon

Aktiera Pola Vokera avarējušais auto

gallery icon

Jasmīnas un Pola Vokera mīlestības laimīgie mirkļi

gallery icon

Aktiera Pola Vokera sērojošā draudzene Jasmīna

gallery icon