foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Kāda ir mūsu Eirovīzijas cerības Agneses Rakovskas īstā matu krāsa?
Vai atpazināt? Tā Agnese Rakovska izskatās, esot ārpus saviem izteiksmīgajiem un pamanāmajiem skatuves tēliem.
Slavenības
2017. gada 9. maijs, 16:21

Kāda ir mūsu Eirovīzijas cerības Agneses Rakovskas īstā matu krāsa?

Kasjauns.lv

Agnese, piedaloties vairākos Eirovīzijas mēģinājumos, ievērību guvusi arī pateicoties savai spilgtajai ārienei. Latvijas pārstāve ir gluži kā hameleons, jo viņas tēls ir tik mainīgs. Dažādās matu krāsas un sakārtojumi, grima daudzveidība. Bet kāda Agnese izskatās patiesībā?

Agnese Rakovska un "Triana Park" ierodas uz sarkanā paklāja gājienu

gallery icon
50

Dziedātāja Agnese Rakovska jau gadiem izkopj avangardisku skatuves tēlu, pārvēršoties līdz nepazīšanai. Krāšņie skatuves tēli krasi atšķiras no mūziķes ikdienišķā izskata. Agnese smej, ka nereti pat tuvinieki, skatoties fotogrāfijas žurnālos, aiz parūkām, izteiksmīgā grima un spožajiem tērpiem viņu neatpazīst. Tāpat kā daudzi grupas „Triana park” muzikālās daiļrades cienītāji, redzot Agnesi, piemēram, uz ielas, vienkāršajā meitenē nespēj sazīmēt populāro mūziķi. Nesen Latvijas mūzikas ierakstu gada balvā „Zelta mikrofons” bērni bija dzirdami savā starpā cītīgi spriežot, vai kādam ir nojausma, kādā krāsā patiesībā ir „Triana park” solistes mati.
Lūk, arī atbilde – zem košajām parūkām Agnesei ir pusgari mati dabīgā tumši blondā tonī, un nekādu krāsotu šķipsnu vai tonētu galu. Maksimāls dabiskums.

Ikdienā Agnese arī izvēlas maksimāli vienkāršu ģērbšanās stilu, gandrīz nelieto kosmētiku un iztiek bez avangardiskām frizūrām.

Latviešu grupa „Triana park” starptautiskajā dziesmu konkursā Eirovīzija, Ukrainā piedalās ar dziesmu „Line”. Konkursa pirmais pusfināls, kurā piedalīsies arī mūsējie, norisināsies jau šovakar, bet fināls -13. maijā.

Agneses Rakovskas tik dažādie un kolorītie tēli

Dziedātāja Agnese Rakovska gan dzīvē, gan uz skatuves spēj iemiesoties visdažādākos tēlos.

gallery icon
52