foto: Publicitātes foto
Apbrīnojami! Borisa Rezņika 70. jubilejas koncertā Dainis Dobelnieks jau stāv uz kājām
Grupas „Eolika” dalībnieks Dainis Dobelnieks (otrais no kreisās) dažus mēnešus pēc tam, kad zaudēja kāju, Borisa Rezņika 70. jubilejas koncertā jau dziedāja stāvus, nevis ratiņkrēslā.
Slavenības
2017. gada 4. maijs, 14:02

Apbrīnojami! Borisa Rezņika 70. jubilejas koncertā Dainis Dobelnieks jau stāv uz kājām

Kasjauns.lv

Rīgas Kongresu namā savā 70. dzimšanas dienā ar svētku koncertu, uzstājoties kopā ar draugiem un kolēģiem, jubileju nosvinēja komponists Boriss Rezņiks. Grupas „Eolika” sastāvā uz skatuves kāpa arī mūziķis Dainis Dobelnieks, kurš pirms dažiem mēnešiem zaudēja kāju.

Leģendārā komponista Borisa Rezņika 70. jubilejas koncerts

gallery icon
76

Svinot leģendārā komponista Borisa Rezņika dzimšanas dienu, vakar Kongresu namā krāšņi izskanēja pirmais 70. jubilejas lielkoncerts “Mana mūža melodijas”. Uz skatuves muzicēja grupa „Eolika” pilnā sastāvā, dziedātāja Aija Vītoliņa, Ralfs Eilands un daudzi citi mūziķi, ar kuriem komponists sadarbojies savā radošajā karjerā. Skatītāju zālē bija arī Maestro Raimonds Pauls.
Īpaša bija „Eolikas” uzstāšanās, jo tikai retais pirms koncerta bija pārliecināts, ka Dainis, kurš veselības problēmu dēļ zaudējis kāju, varēs kāpt uz skatuves un uzstāties. Dainis solīja, ka būs, un savu solījumu arī izpildīja – dziesmas viņš dziedāja stāvus, nevis sēžot ratiņkrēslā.
Jau šodien notiks 70. jubilejas lielkoncerts “Mana mūža melodijas” notiks Vidzemes koncertzālē „Cēsis”.

foto: Publicitātes foto
Komponists Boriss Rezņiks 70. jubilejā saņēma ziedus un nospēlēja fantastisku koncertu.