Šarlīze Terona turpina dēlu ģērbt princeškleitās
foto: 852 Films/REX/ Vida Press
Aktrises Šarlīzes Teronas dēlam Džeksonam atkal princeškleita.
Slavenības
2017. gada 5. maijā, 10:56

Šarlīze Terona turpina dēlu ģērbt princeškleitās

Kasjauns.lv

„Oskara” balvas laureāte aktrise Šarlīze Terona (41) nofotografēta Losandželosas ielās kopā ar dēlu Džeksonu (6), kurš jau atkal bija saģērbts meiteņu kleitiņā.

Šarlīze Terona turpina dēlu ģērbt princeškleitās...
foto: Bruce/Javiles/FAMEFLYNET PICTURE/ Vida Press
Šarlīze Terona ar dēlu Džeksonu un meitu Augusti.
Šarlīze Terona ar dēlu Džeksonu un meitu Augusti.

Dienvidāfrikā dzimusī Holivudas aktrise Šarlīze Terona ir mamma diviem bērniem – dēlam Džeksonam un meitai Augustei. Dēlu Šarlīze Terona adoptēja 2012. gadā. Puisēns ir no aktrises dzimtās zemes Dienvidāfrikas. Afroamerikāņu meitenīti Augusti Šarlīze ģimenē uzņēma 2015. gadā, pēc sešus mēnešus ilgām pārrunām ar ASV adopcijas aģentūru.

Šarlīzes Teronai ir divi adoptēti bērni – dēls Džeksons un meita Auguste. Ievērots, ka jau vairāk nekā gadu Džeksons vēlas ģērbties tikai meiteņu drēbēs un arī amtus izaudzējis garus kā meitenei.

Šarlīze Terona ar bērniem

Šarlīzes Teronai ir divi adoptēti bērni – dēls Džeksons un meita Auguste. Ievērots, ka jau vairāk nekā gadu Džeksons vēlas ...

Jau sen novērots, ka Šarlīzes dēlam patīk meitenīgas princeškleitas un kupli svārciņi no tilla. Aktrise neiebilst Džeksona vēlmei ģērbties meiteņu drānās. Jau vairāk nekā gadu Teronas dēlu pilsētas ielās var redzēt kleitās un svārciņos. Puisēns arī izaudzējis garus matus un tagad vēl jo vairāk līdzinās mazai meitenītei, ne zēnam.

foto: Terma/SL/FAMEFLYNET PICTURES/All/ Vida Press
Puisēns arī izaudzējis garus matus un tagad vēl jo vairāk līdzinās mazai meitenītei, ne zēnam.
Puisēns arī izaudzējis garus matus un tagad vēl jo vairāk līdzinās mazai meitenītei, ne zēnam.

Šarlīze Terona nav vienīgā slavenība, kuras bērni kategoriski atsakās ģērbties savam dzimumam atbilstošās drēbēs.

Visi labi zina, ka bijušā aktieru pāra Andželinas Džolijas un Breda Pita vecākā bioloģiskā meita Šilo (10) teju līdz ar brīdi, kad iemācījusies runāt, vecākiem pieprasījusi sevi uzrunāt par Džeku un ģērbt zēnu drēbēs.

Arī aktieru pāra Meganas Foksas un Braiena Ostian Grīna vecākais dēls Noa (4) Losandželosas ielās bieži redzēts saģērbts meiteņu drēbēs.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...