foto: Juris Rozenbergs
Pēc Rača autogrāfa rindā stāv pat Reiniks! FOTO
Gan Lauris Reiniks, gan Normunds Rutulis alkst dziesmu albuma “Kur dzīvo laime” autora Guntara Rača autogrāfu.
Slavenības
2017. gada 5. aprīlis, 10:37

Pēc Rača autogrāfa rindā stāv pat Reiniks! FOTO

Kasjauns.lv

Ar dzīvespriecīgām dziesmām, bērnu čalām un populāru dziedātāju piedalīšanos, kino kafejnīcā “Film noir” notika Guntara Rača dziesmu albuma “Kur dzīvo laime” prezentācija. Kā tā notika, skatiet GALERIJĀ!

Guntara Rača dziesmu albuma “Kur dzīvo laime” prezentācija

Ar dzīvespriecīgām dziesmām, bērnu čalām un populāru dziedātāju piedalīšanos, 2017. gada 4. aprīlī kino kafejnīcā “Film noir” notika Guntara Rača ...

gallery icon

Albumā Guntara Rača sacerētās dziesmas (jā, jā – Račs šoreiz ir ne tikai vārdu, bet arī mūzikas autors!) iedziedājusi bērnu vokālā grupa “Dzeguzīte” kopā ar populāriem māksliniekiem - Aiju Andrejevu, Lauri Reiniku, Normundu Rutuli, Antru Stafecku, Mārtiņu Ruski, Kasparu Makševicu, Sergeju Jēgeru, Zigfrīdu Muktupāvelu un citiem.

Lielākā daļa no šiem dziedātājiem tad arī piedalījās albuma prezentācijā un kāpa uz skatuves, lai izpildītu Guntara Rača dziesmas. “Ar “dzeguzēniem” man ir daudz dziesmu, kas sarakstītas kopā ar Maestro Raimondu Paulu. Bet man jau sen gribējās pašam pamēģināt uzrakstīt arī melodijas saviem vārdiem, jo patiesībā, tos rakstot, vienmēr kaut ko arī dungoju. Iespējams, projekts nekad nebūtu realizējies, ja Kaspars Markševics nebūtu mani uzrunājis pievienoties viņa labdarības akcijai. Tas mani neatstāja vienaldzīgu un tagad esmu priecīgs, ka šīs dziesmas kalpos arī labdarībai. Gribēju pateikt lielu paldies visiem dziedātājiem, kas laipni un nesavtīgi piekrita piedalīties! Jūs esat labākie!” – tā par albumu, ar kura palīdzību plānots piesaistīt atbalstītājus Latvijas Bērnu bāreņu fonda iniciatīvai vākt līdzekļus terapeitisko spēļu istabu iekārtošanai speciālo internātskolu bērniem ar īpašām vajadzībām, teic pats Guntars Račs.

Dzeguzīte un Draugi - Kur dzīvo laime