"Dueta Sandra" Brīnumi beidzot atklāj, kam tērē sapelnīto naudu
Sandra un Andris Brīnumi par noslogotību nesūrojas. Ne velti pirms dažiem gadiem tapa viņu hits „Darbs”.
Slavenības
2016. gada 24. maijs, 05:14

"Dueta Sandra" Brīnumi beidzot atklāj, kam tērē sapelnīto naudu

Jauns.lv

Grupas „Duets Sandra” pārstāvji Sandra (57) un Andris (59) Brīnumi nopelnīto naudu nenotriec restorānos vai ceļojumos, bet gan praktiskām vajadzībām.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Uzstājoties Bīriņu pils Vasarsvētku šlāgerkoncertā, laulātais Brīnumu pāris bija ierasti optimistisks – darba tik daudz, ka ne visus piedāvājumus spējot pieņemt. Kādu laiku viņu pieprasītākais gabals esot „Pofig, cik tev gadu!”. „Ne gluži AC/DC, bet zāģa gabals ir...” tēlains par savu radošo darbību ir Andris, piebilstot, ka pēdējos pāris gadus viņi vairs nav šlāgermūziķi, bet gan rokmūzikas izpildītāji. „Kad lauki ir tukši, šlāgeris vairs nav bizness,” par jomu sapratis Brīnums.

Ar grāvēju „Pofig, cik tev gadu!” viņi „rullējot” riņķī apkārt. „Mēdz būt pat tā, ka uz Rīgu braucam tikai ar šo vienu dziesmu. Piemēram, biroja šefam kolektīvs uzsauc jubilejā,” atklāj daudzu populāru gabalu autors Andris.

Kā vienmēr, Brīnumi runā tikai par darbu, jo nekā cita viņu dzīvē neesot. Vaicāti, kur tērē koncertdzīvē sapelnīto naudu, Andris atklāj, ka nenodarbojas ar naudas krāšanu, bet gan to tērē sadzīves vajadzībām. „Trūkuma mums nav, bet liekas naudas arī nav. Kā tā nāk, tā iet. Mums ir moderns busiņš, kurā daudz dažādu stellīšu, par to servisā jāmaksā. Mājai jumts jāmaina. Ēšana un dzīvošana,” uzskaita Brīnums. Bet, runājot par ceļošanu, viņš ir praktisks – siltās zemes viņus nevilina, bet ārzemēs varot pabūt koncertējot – bijuši gan Somijā un Zviedrijā, gan Luksemburgā.

„Duets Sandra” ar kompozīciju „Pofig, cik tev gadu!” Kasjauns.lv / Foto: Agrita Grosbarte