Kailuma bildētājs Sokolovs atzīstas, kādēļ viņam neveicas attiecībās
foto: no izdevniecības "Rīgas Viļņi" arhīva
Sokolovs izsecinājis, ka sievietei attiecībās vīrietim ir jādod brīvība: „Nevajag mēģināt pārveidot otru cilvēku pa savam.”

Kailuma bildētājs Sokolovs atzīstas, kādēļ viņam neveicas attiecībās

Kasjauns.lv

Fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs sociālajos tīklos publiskojis pārdomas un secinājumus par savām attiecībām, kuras viņam katru reizi beidzas neveiksmīgi.

Kailuma bildētājs Sokolovs atzīstas, kādēļ viņam n...

„Man bija diezgan daudz attiecību, bet nevienas neuzskatu par veiksmīgām. Katru reizi viss beidzās slikti. Protams, es vienmēr cenšos analizēt un mēģinu saprast, kāpēc tā notiek. Neticu, ka man dzīvē sastopas tikai kaut kādas stulbas losenes vai melīgas m....s. Es labi apzinos, ka problēma ir manī. Diemžēl mans sapratnes progress ir tik lēns, ka ģimene man spīd tikai tuvāk pensijai,” pārdomās dalās fotogrāfs. 
„Bet ko es varu secināt uz šo brīdi? Attiecību pamatā jābūt abpusējai uzticībai. Tā ir kā aksioma, ko nav vērts apspriest. Bet otrā galvenā lieta - nevajag piekasīties un nevajag neko pārmest. Vispār! Vajag vai nu pieņemt cilvēku tādu, kāds viņš ir, vai nu iet savu ceļu. To es tagad zinu dzelžaini,” sapratis Sokolovs.

Aleksandra Sokolova populārākās fotogrāfijas

Aleksandra Sokolova populārākās fotogrāfijas