"Duets Sandra" turpina bez Sandriņas. Vīrs: "Šis nebūs piemiņas koncerts"
Andris Brīnums duetā ar Andri Rogu spēlēs labdarības koncertā un dziedās arī Sandras vecos hitus.
Slavenības
2017. gada 16. marts, 22:05

"Duets Sandra" turpina bez Sandriņas. Vīrs: "Šis nebūs piemiņas koncerts"

Jauns.lv

Mēnesi pēc tam, kad zemes klēpī guldīta vietējās estrādes zvaigzne Sandra Brīnuma, viņas vīrs Andris aicina klausītājus uz koncertiem, portālu Kasjauns.lv informē apvienība "Duets Sandra".

Andris Brīnums gatavs atkal kāpt uz skatuves un piedāvāt savas kompozīcijas. Tas gan nebūšot Sandras piemiņas koncerts, bet gan labdarības pasākums. 23.martā "Rokkafejnīcā" Rīgā paredzēta veco hitu atskaņošana, taču tas nebūšot piemiņas koncerts, bet gan naudas vākšana tiem mūziķiem, kas nonākuši nelaimē. Andris pats ar to saskāries - sievas smagā slimība pērn decembrī lika vākt ziedojumus viņas pēdējo mūža mirkļu atvieglošanai.

Fonds nosaukts vārdā "Līdzskaņa".

Kasjauns.lv jau vēstīja, ka dueta sirds Sandra Brīnuma devās mūžībā pēc ciešanām, kuras sagādāja strauji progresējoša  amitrofā laterālā skleroze jeb ALS. Veselības problēmas sākās tieši ar balsi. Sākumā šķitis, ka tā ir vienkārši saaukstēšanās, taču vēlāk Brīnumu ģimene uzzināja patieso diagnozi. Sandras veselības problēmas samilza kā sniega pika: 2016. gada maijā arvien biežāk tirpa mēle, tad bija grūti izrunāt “R” burtu, vēlāk sieviete sāka runāt pavisam neskaidri. Viņa bija spiesta pārsēsties ratiņkrēslā, jo kājas bija kļuvušas pavisam vārgas. Sandra vairs nespēja veikt mājas soli, parūpēties par sevi. 

57 gadu vecumā viņa devās mūžībā. Drīz pēc bērēm Andris Brīnums teica, ka „Duets Sandra” jaunā sastāvā ir gatavs atkal sniegt koncertus. „Grupa „Duets Sandra” atsāk aktīvu koncertdarbību ar jauno solistu, aiciniet mūs uz koncertiem, jo mājās atrasties vienam ir ļoti grūti,” teica muzikants.

Tagad izziņots pirmais koncerts - 23.martā pl.19 "Rokkafejnīcā". Duets uz skatuves kāps ap pl.22. Līdzās Andrim dziedās otrs dueta dalībnieks Andris Roga, un uzstāsies vēl citi mākslinieki. 

Kasjauns.lv/Foto: Facebook