Drū piespiedu diēta
Slavenības
2009. gada 21. aprīlis, 17:56

Drū piespiedu diēta

Jauns.lv

Aktrise Drū Berimora (34) atklājusi jaunu diētas metodi... Pēc tam kad pērn izdūrusi mēlē pīrsingu, viņa nav varējusi ne ēst, ne dzert veselas divas nedēļas.

Berimora atceras, ka pīrsinga duršanas process nebūt nav bijis tik sāpīgs, kā viņa iepriekš iztēlojusies. „Salonā man ielika rotiņu, un es tobrīd nodomāju — ak mans Dievs, kāpēc es tik ilgi vilcinājos ar šo lēmumu, tas taču vispār nesāp. Tikai tad, kad viss bija jau darīts, puisis mani informēja par, lūk, ko: „Es tev vēl nepateicu, ka nākamās divas nedēļas jutīsies mazliet nekomfortabli.” Mazliet būtu maigi teikts — nākamās pāris nedēļas es vispār nespēju ne ēst, ne dzert. Tā izvērtās par sava veida dīvainu diētu.”

Taču Drū nenožēlo šo izvēli un aizvien lepojas ar spožo rotiņu mēlē. Viņai gan ir radušās nelielas bažas, ka tā tagad baida prom viņas potenciālos pielūdzējus. „Kopš dienas, kad to ieliku, man nav bijis neviena puiša,” secina Drū. „Taču es to dūru savam priekam, jo vienmēr biju sapņojusi par pīrsingu mēlē.”

„Kopš dienas, kad ieliku rotiņu mēlē, man nav bijis neviena puiša. Taču es to liku savam priekam, jo vienmēr biju par to sapņojusi.”

Gundega Oliņa/Foto: Bulls Press