Plaude saņem prestižu balvu ASV
Latvijas uzņēmēja Ieva Plaude, kura nesen izgāja pie vīra, Amerikā saņēmusi prestižu balvu kā veiksmīgākā uzņēmēja Baltijā.
Slavenības
2009. gada 26. maijs, 10:17

Plaude saņem prestižu balvu ASV

Jauns.lv

Baltijā lielākā parfimērijas un kosmētikas holdinga „Kolonna” valdes priekšsēdētāja Ieva Plaude Vašingtonā saņēmusi ASV – Baltijas fonda Gada Baltijas uzņēmēja balvu (Baltic Enterepreneur of the Year Award).

Fonds dibināts 2002. gadā un tā mērķis ir ne vien dažādos līmeņos attīstīt un veicināt sadarbību starp ASV un Baltijas valstīm, bet arī izcelt cilvēkus, kuri ar saviem izcilajiem sasniegumiem nesuši Baltijas vārdu pasaulē.  Ieva Plaude atzinību saņēma par ievērojamu ieguldījumu uzņēmējdarbības veicināšanā Baltijā un filantropiju.

Svinīgo pasākumu ar klātbūtni pagodināja arī Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers, kā arī vadošie politiķi, kultūras darbinieki un uzņēmēji, kuri veicinājuši Baltijas reģiona attīstību. Tāpat lūgto viesu pulkā bija vadošie ASV valdības pārstāvji, kongresmeņi un mediju pārstāvji.  Līdz ar Ievu Plaudi šogad ASV – Baltijas fonda balvas ieguva arī bijušais NBA basketbolists, Lietuvas basketbola zvaigzne Šarūns Marčuļonis, kurš tagad ir veiksmīgs Lietuvas uzņēmējs, igauņu izcelsmes kanādiešu aktrise Tiu Līka un citi.

Juris Vaidakovs/ Foto: publicitātes foto