Banderasa bijusī sieva arī 58 gados labi izskatās bikini. FOTO
Melānija Grifita prot uzturēt savu augumu labā formā.
Slavenības
2016. gada 31. maijs, 17:26

Banderasa bijusī sieva arī 58 gados labi izskatās bikini. FOTO

Jauns.lv

Aktiera Antonio Banderasa bijusī sieva, aktrise Melānija Grifita (58) aizkavējusies Meksikā, kur bija ieradusies, lai apmeklētu draudzenes, seriāla „Bīstamās mājsaimnieces” zvaigznes, Evas Longorijas (41) kāzas.

Melānija Grifita, kura pērn decembrī oficiāli šķīrusi laulību ar aktieri Antonio Banderasu, atpūtai pie baseina izvēlējusies rakstainu bikini. 58 gadus vecā aktrise lepojas ar savu augumu un nekautrējas to atrādīt fotogrāfijās arī saviem sekotājiem sociālajos tīklos. „Nekādu filtru. Mani ir 58. Seriālā „Hawaii Five-0” es atveidoju Skota Kāna tēlotā varoņa māti. Un tagad sarunājiet vēl vairāk nejaucību,” pie vienas no šādām fotogrāfijām komentārā ierakstījusi pati aktrise.

Vēl laulības laikā ar Banderasu Grifita žēlojās par anonīmo nelabvēļu komentāriem internetā. „Vairums apgalvo, ka es izskatos briesmīgi. Vēstījumi „tviterī” dažkārt ir ļoti nepatīkami,” viņa atzina sarunā ar žurnāla „Us Weekly” reportieri. „Nezinu, vai tā ir taisnība, taču es daudz nodarbojos ar sportu. Man ir personīgais treneris, kura vadībā es sportoju četras reizes nedēļā, kā arī apmeklēju karsto jogu.”

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press