Mielava dēls slepeni apprecējies
Slavenības

Mielava dēls slepeni apprecējies

Jauns.lv

Pēc vien pāris mēnešus ilgām attiecībām apprecējies mūziķa Ainara Mielava dēls Mārtiņš Mielavs, pazīstams kā bāra «Piens» saimnieks. Par sievu viņš apņēmis vietējās kosmētikas kompānijas «Madara» reklāmas seju, bijušo žurnālisti Līvu Oliņu.

Mielava dēls slepeni apprecējies...

Īstā meitene izrādījās Līva, kuru Mielavs atrādīja sabiedrībai šī gada pavasarī, bet jau vasarā apņēma par sievu.
Īstā meitene izrādījās Līva, kuru Mielavs atrādīja sabiedrībai šī gada pavasarī, bet jau vasarā apņēma par sievu.

Tagad abi vairs neslēpjas – pāra zeltnešus rotā laulības gredzeni, un abi vairs nekautrējas kopā apmeklēt dažādus izklaides pasākumus, turklāt Mārtiņš un Līva kopā ir arī darbā. Abi bieži manāmi kopīgi rosāmies aiz bāra «Piens» letes.

Iepriekš Mārtiņu vairākus gadus saistīja nopietnas attiecības ar grupas «Prāta Vētra» bijušo menedžeri Ievu Liepu. Par abu draudzību Mielavs vēl atklāti stāstīja presei pagājušā gada sākumā. Tomēr šīm attiecībām bija lemts pajukt, un pagājušā gada decembrī Mielavs pārsteidza sabiedrību, ierodoties uz filmas «Melu virpulī» pirmizrādi kopā ar MTV meiteni Žaneti Skaruli, kurai arī nesen bija izjukušas kādas attiecības. Mēļoja, ka abus saista kas vairāk kā draudzība. Taču, kamēr prese mēģināja noskaidrot, vai Mielavu un Skaruli saista īpašas jūtas, Mārtiņš jau parādījās sabiedrībā ar Līvu. Pirmo reizi jauno draudzeni publikai Mārtiņš atrādīja šī gada pavasarī, kopā ar viņu ierodoties uz sava brālēna Jāņa Šipkēvica grupas «Cosmos» albuma izdošanas svētkiem. Šī meitene izrādījās īstā bāra «Piens» saimniekam, jo jau pēc pāris mēnešu draudzības abi mija gredzenus.

Līvas Oliņas seja sabiedrībai jau ir pazīstama no kosmētikas kompānijas «Madara» reklāmām. Kopā ar Annu Lieckalniņu Līva 2006. gadā uzsāka karjeru «Latvijas Mūzikas kanālā», bet pirms tam kā žurnāliste darbojusies jauniešu preses izdevumos.

Pāris neslēpj savu jauno attiecību statusu – acīgākie pamanīs, ka abu zeltnešus jau vairākas nedēļas rotā laulību gredzeni.

Mielava attiecību līkloči

Zane Vilka/ foto no „Rīgas Viļņu” arhīva.