Ūdre iziet pie vīra
Slavenības
2009. gada 25. septembris, 17:29

Ūdre iziet pie vīra

Jauns.lv

Piektdien, 25. septembrī Rīgas Ziemeļu rajona dzimtsarakstu nodaļā laulību reģistrēja bijusī Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre (50) un skotu uzņēmējs Gordons Latimirs.

Ingrīdu Ūdri un viņas līgavaini kāzu dienā sveica aptuveni 50 viesu, kuru vidū bija arī politiķes dēli no iepriekšējām attiecībām - Aksels Tuklers un Emīls Ūdris. Ar ziediem pie Ūdres devās arī maestro Raimonds Pauls ar kundzi Lanu, uzņēmējs Vitālijs Gavrilovs ar sievu Lidiju, bijušais AS „Latvijas Dzelzceļš” šefs Andris Zorgevics ar kundzi Ligitu, „Parex bankas” valdes priekšsēdētājs Nils Melngailis un citi sabiedrībā pazīstami ļaudis. Par vedējiem jaunlaulātie bija izraudzījuši ģimenes draugus Sarmīti un Rihardu Pīkus.

Bildinājumu un saderināšanās gredzenu , pēc vairāk kā 12 gadu kopdzīves, bijusī Saeimas priekšsēdētāja Ingrīda Ūdre no sava mīļotā vīrieša saņēma 2007. gada vasarā. Gredzens Ingrīdai tika pasniegts 07.07.07. – dienā, kad cerot uz īpašu veiksmi mīlestībā un laulībā, visā pasaulē viens otram jāvārdu teica tūkstošiem pāru. Ūdre un Latimirs paši savu kāzu dienu gan nevēlējās sasteigt.

To, ka pēc trīspadsmit gadu kopdzīves latviešu politiķe un skotu izcelsmes uzņēmējs nolēmuši kļūt par laulātu pāri Ingrīdas Ūdres dzīvesbiedrs paziņoja aizvadītā gada nogalē, ekspolitiķes 50. jubilejas svinību laikā. „Patiesībā šodien vajadzēja notikt vēl vieniem svētkiem! Diemžēl juridisko formalitāšu dēļ otrās svinības nācies atlikt…” toreiz pavēstīja Ūdres līgavainis.

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Ziders, Mārtiņš Purviņš