Ērglis nomaina „Koru karu” draudzeni
Slavenības
2009. gada 2. novembris, 12:35

Ērglis nomaina „Koru karu” draudzeni

Jauns.lv

Kas saista Liepājas violetā Vēja kora vadītāju mūziķi Andri Ērgli ar Madonas zaļā Meža kora līderi dziedātāju Ievu Kerēvicu?

Dziedātājs Andris Ērglis un viņa Liepājas Violetās krāsas Vēja koris piepildījis iepriekšējā raidījumā doto solījumu par atgriešanos šovā. Viņiem izdevies būt labākajiem no izbalsotajiem koriem un izcīnīt iespēju turpināt dziedošo spēli. Nu tikai jāspodrina balstiņas sīvajai ceturtdaļfināla cīņai.

Par liepājnieku atgriešanos īkšķus turēja ne tikai fani no Liepājas, bet arī Madonas kora vadītāja Ieva Kerēvica, ar kuru Ērglim pēdējo raidījumu laikā izveidojusies īpaša draudzība.    

Kopš „Koru karus 2” pametusi kādreizējā Ērgļa favorīte dziedātāja Liene Šomase, viņš atradis kopēju valodu ar kādu citu gaišmatainu kora vadītāju – Madonas Zaļā kora blondo daiļavu Ievu Kerēvicu. Kasjauns.lv jau iepriekšējo raidījumu laikā aizkulisēs novēroja, ka starp dziedātājiem Andri Ērgli un Ievu Kerēvicu pēdējo nedēļu laikā izveidojusies sirsnīga draudzība. Pirms nedēļas viņi šova laikā ilgi sēdēja aizkulisēs sarunādamies un vērojot šova norisi TV ekrānā. Tovakar viņu kompānijā sarunās iesaistījās arī Kerēvicas puisis.

Šoreiz savstarpējās simpātijas abi neslēpa ne uz skatuves, ne ekrānā, un pēc rezultātu paziņošanas abi sajūsmā apkampās – Andris Ērglis un viņa koris atgriežas šovā! Šķiet, madonieti Ievu Kerēvicu ar liepājniekiem saista īpašas saites – arī šī raidījuma dziesmu viņa dziedāja kopā ar Vēju pilsētas mūziķi Igo Fominu, ar kuru kopā ir arī iepriekš koncertējusi.

Andris Ērglis un Liepājas Violetais koris

Kasjauns.lv/Foto: Mārtiņš Purviņš, TV3 VIDEO!