Kerēvicai priekšnesumus „Koru kariem” palīdz veidot mīļotais
Slavenības
2009. gada 5. novembris, 06:22

Kerēvicai priekšnesumus „Koru kariem” palīdz veidot mīļotais

Jauns.lv

Lai gan uz TV šova „Koru kari 2” skatuves Madonas kora vadītāja Ieva Kerēvica nereti redzama maigi apkampjot un pat sabučojot Liepājas kora vadoni Andri Ērgli, lielākais atbalsts šovā viņai ir pavisam cits vīrietis.

Jau aptuveni divus gadus temperamentīgā skatuves māksliniece Ieva Kerēvica (28) ir kopā ar dejotāju Ģirtu Bisenieku (22). Ar mīļoto dziedātāju kopā savedis darbs – abi iepazinušies laikā, kad tapa Zigmara Liepiņa muzikālā izrāde „Adata”. Radošajā gaisotnē sākotnēji koleģiālās attiecības pārtapušas romantiskās jūtās, un nu jau ilgāku laiku pāris dzīvo kopā. Dziedātāja neslēpj, ka esot kopā ar Ģirtu, viņa jūtas ideāli. Kerēvica atzīst, ka viņai blakus nepieciešams cilvēks, kurš atbalsta un jūt līdzi, un, un ar kuru var izrunāties par pilnīgi visu – un tieši tāds arī esot Ģirts.

Savulaik Ģirts Bisenieks dejojis Agra Daņiļeviča vadītajās „Dzirnās”, taču nu jau viņš lepojas pats ar savu dejas teātri. Kopš Ieva piedalās koru šovā, Ģirts viņu atbalsta ne tikai emocionāli, bet arī aktīvi iesaistījies priekšnesumu sagatavošanā kā horeogrāfs. Un tas dejotājam izdodas patiešām lieliski! Madonas kori žūrija ne reizi vien uzslavējusi par perfekti nostrādātiem numuriem, kas allaž ir ne vien skanīgi, bet arī enerģijas pārpilni.

Pati Ieva Kerēvica līdz šim lielākoties uzstājusies kā bekvokāliste kopā ar daudziem pazīstamiem solo māksliniekiem, bet, pateicoties vairākus gadus ilgai veiksmīgai sadarbībai ar komponistu Zigmaru Liepiņu, skanīgās balss īpašniece tika pie galvenās varones Kristas lomas muzikālajā drāmā „Adata”. Par to Kerēvica tika nominēta „Spēlmaņu nakts” balvai kā labākā debija teātrī. Savas vokālās dotības un aktrises dotības iepriekš dziedātāja demonstrējusi arī „Cabaret” izrādēs.

Pērn Ieva publikas simpātijas iekaroja, duetā ar mūziķi Igo ieskaņojot dziesmu „Tumša nakte, zaļa zāle”. Tāpat radiostacijās popularitāti izpelnījās kopā ar LNT raidījuma „Tautas balss” vadītāju Māri Grigali tapušais hits „Lietus lāses”, kas veiksmīgi startēja arī muzikālajā TV šovā „Cīņas klubs”. Pirmo solo singlu „Vēl nav par vēlu” Ieva Kerēvica klajā laida šā gada maijā.

Diāna Lipsberga/Foto: Mārtiņš Purviņš