Žoržs Siksna kā čipendeils. Amizanti foto...
Slavenības

Žoržs Siksna kā čipendeils. Amizanti foto...

Jauns.lv

Solīts jāpilda – dziedātājs Žoržs Siksna šova „Koru kari 2” pusfinālā apsolīja – ja žūrijas barguma iemiesojums Ints Teterovskis Jelgavas korim iedos 10 balles, tad Žoržs finālā izģērbšoties pliks. Teterovskis 10 balles iedeva...

Žoržs Siksna kā čipendeils. Amizanti foto......
Ja Žoržs Siksna būtu slavenais futbolists Deivids Bekhems, tad viņš noteikti fotografētos diezgan erotiskā apakšveļas reklāmā.
Ja Žoržs Siksna būtu slavenais futbolists Deivids Bekhems, tad viņš noteikti fotografētos diezgan erotiskā apakšveļas reklāmā.

Šo svētdien notiks šova fināls, kur par uzvaru sacentīsies Žorža Siksnas vadītais Jelgavas Tirkīza koris un Ievas Kerēvicas Madonas Zaļais koris. Šajā cīņā par favorītiem tiek uzskatīti madonieši, kas teju vai visās šova pārraidēs no žūrijas saņēma visvairāk punktus un līdz šim bijuši vienīgie, kuriem ticis maksimālais novērtējums – 30 balles. Taču nu Madonas korim jābūt tik tiešām perfektiem. Jo, ja gadījumā Žoržs Siksna tik tiešām izpildīs solīto un nodemonstrēs striptīzu, tad skatītāju reakcija balsojumā ir neprognozējama.

Pats dziedātājs neoficiāli apsolījis, ka izģērbšanās notiks, tikai – nav teikts cik tālu. Turklāt Siksna pat jokojis, ka grasījies meklēt palīdzību pie pasaules un Eiropas čempiona svarcelšanā Viktora Ščerbatiha, lai iegūtu konsultācijas, kā vienā nedēļā uzlabotu ķermeņa formu. Tai pašā laikā Žoržs Siksna ir pietiekami kritisks pats pret sevi: „Tas būs visu laiku briesmīgākais čipendeiļu šovs!”

To, vai tik tiešām cienījamā estrādes zvaigzne publikas un TV skatītāju priekšā izģērbsies, redzēsim svētdienas vakarā. Un, ja Siksna patiešām demonstrēs striptīzu, tad varēsim arī novērtēt, vai Ščerbatiha padomi ir ko devuši. Bet pagaidām kasjauns.lv piedāvā savu versiju, kāds izskatītos kails Žoržs Siksna, ja viņš būtu patiešām čipendeils, Deivids Bekhems, Igijs Pops, Rokijs, Vladimirs Putins, vai kultūrists Aivars Visockis.

P.S. Tas ir tikai joks, Žorž!

Žoržs Siksna erotiskā „fotosesija”

Juris Vaidakovs/Foto: Bulss Press, Mārtiņš Purviņš, kolāža: kasjauns.lv