Dziedātāja Liene Šomase gaida bērniņu
Slavenības
2009. gada 11. decembris, 10:10

Dziedātāja Liene Šomase gaida bērniņu

Jauns.lv

Kaut arī vēl pirms dažām dienām dziedātāja Liene Šomase portālam kasjauns.lv kategoriski noliedza acīmredzamo – ka viņa ir māmiņas cerībās, Šomases menedžments nupat izplatīja oficiālu paziņojumu, ka dziedātāja tomēr gaida bērniņu.

Kaut arī vēl pirms dažām dienām dziedātāja Liene Šomase portālam kasjauns.lv kategoriski noliedza acīmredzamo – ka  viņa ir māmiņas cerībās, Šomases menedžments nupat izplatīja oficiālu paziņojumu, ka dziedātāja tomēr ir stāvoklī.

„Kaut kas tik skaists un svarīgs manā dzīvē notiek pirmo reizi, tādēļ vispirms gribēju ar šo jaunumu aprast pati, daloties tajā tikai ar saviem vismīļākajiem,” saka Liene Šomase. “Taču pēdējās dienās, saskaroties ar daudzu cilvēku interesi, izlēmām pateikt atklāti – jā, uz vasaras sākumu būsim trijatā, un jutīsimies vēl laimīgāki!” par savām attiecībām ar bijušo šova „Sapņu līgava” dalībnieku Mārtiņu Samuli atklāta ir populārā dziedātāja.

Liene ir pateicīga visiem, kas viņai un viņas tuvajiem vēl labu un cer uz sabiedrības izpratni un iejūtību skaistajā pirmdzimtā gaidību periodā.

Gada nogalē plānotie koncerti ar Lienes Šomases līdzdalību notiks kā paredzēts.

Kasjauns.lv apsveic topošos vecākus!

Juris Vaidakovs / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva