Dziedātāju un basketbolistu pikantā fotosesija!
Slavenības
2010. gada 2. februāris, 14:22

Dziedātāju un basketbolistu pikantā fotosesija!

Jauns.lv

Basketbola kluba „TTT Rīga” basketbolistes ar Latvijas izlases spēlētājām priekšgalā nolēmušas uz sportisku dueli izaicināt Latvijā pazīstamas dziedātājas. Par godu šim basketbola mačam tapusi arī savdabīga fotosesija.

Viena no basketbolistēm – Kristīne Kārkliņa – stāsta, ka ideja par šo basketbola dueli radusies, redzot, kā dziedātāja Džūda, kura uzstājas „TTT Rīga” mājas spēļu starplaikos, ar diezgan lielu pietāti izturējusies pret basketbolistēm un bumbu. „Džūda, uz laukuma dziedot, vienmēr baidās, ka uzskriesim virsū, notrieksim viņu vai iemetīsim ar bumbu. Mēs par to pozitīvi pasmējāmies, taču šis fakts mūs mudināja aizdomāties, ka varbūt līdzīgas bailes pret basketbolu izjūt arī citas dziedātājas. Tāpēc izaicinājām viņas uz basketbola maču, lai parādītu, ka basketbols nav nekāds zvērs un bumba nāvējošs ierocis,” paskaidro Kristīne Kārkliņa.

Spēle notiks 12. februārī 17.00 Rīgas Olimpiskajā centrā, un tajā „TTT Rīga” ar Latvijas izlases basketbolistēm Ditu Krūmbergu, Kristīni Kārkliņu, Andu Eibeli un Aiju Brumermani priekšgalā izaicinās dziedātājas Elli U, Džūdu, Ievu Sutugovu, Jenny May, grupas „Triānas parks” līderi Agnesi Rakovsku, kā arī Kristīni Zaharovu un Candy.

Mūziķu komandas treneres ādā iejutīsies „TTT Rīga” aizsardze Anda Eibele, bet pašu „TTT Rīgu” šai spēlei trenēs itāļu dziedātājs Roberto. Savukārt pēc spēles klubā „PUSH” notiks koncerts, kurā spēles dalībnieces, sadaloties pa pāriem – dziedātāja un basketboliste –, kopā izpildīs kādu dziesmu no mūziķes repertuāra vai pasaules hitu. Šo koncertu vadīs seriāla „UgunsGrēks” aktrise Zane Meldere.

Kasjauns.lv/Foto: publicitātes foto