Šova veidotāji par apvainojumiem atpērkas ar šampanieti. Dejo ar zvaigzni aizkulises
2010. gada 22. februāris, 12:11

Šova veidotāji par apvainojumiem atpērkas ar šampanieti. Dejo ar zvaigzni aizkulises

Jauns.lv

TV šova „Dejo ar zvaigzni 3” otrā raidījuma gaisotne dalībnieku vidū bija ne mazāk saspringta kā iepriekšējā reizē: dejotāji trīcēja un drebēja, gaidot žūrijas komentārus un atzīmes.

­ Tiesa, šoreiz vairāk nācās trūkties nevis dejotājiem, bet gan pašai žūrijai. Šova vadītāji Juris Šteinbergs un Jana Duļevska visas pārraides laikā bakstīja žūrijai acīs par nesaudzīgo kritiku, aizvainojošajiem komentāriem un zemajām atzīmēm, kas pār deju šova dalībnieku galvām bira „Dejo ar zvaigzni 3” atklāšanas raidījumā. Nav noslēpums, ka aizvadītajā nedēļā ne viens vien dejotāju pāris pieļāva iespēju izstāties no dalības šovā, ja žūrija turpinās plosīt viņu pašapziņu. Pie žūrijas galdiņa, kur šoreiz vietas bija ieņēmuši deju profesionāļi Anita Šmite, Vladimirs Ponomarjovs, Agris Daņiļēvičs un hokejists Oļegs Sorokins valdīja neliels saspringums, un dažbrīd pat radās iespaids, ka kāds no viņiem neizturēs nemitīgos aizrādījumus, piecelsies un aizies vēl pirms šovs beidzies. Arīdzan šoreiz žūrija bija stingra, taču, ievēroja toleranci, un dalībnieki pēc raidījuma nejutās ne pazemoti, ne izsmieti.

Šova atklāšanā visvairāk cietušais un sarūgtinātais pāris – dziedātāja Elīna Fūrmane jeb Ella un viņas deju partneris Rihards Mailītis – šoreiz tika saudzēti jo īpaši. Pēc abu uzstāšanās aizkulisēs ar šampanieti viņus sagaidīja šova režisore Dita Torstere, tādējādi cenzdamās atpirkties par žūrijas apvainojumiem iepriekšējā raidījumā. Arī žūrija savos komentāros un replikās bija piesardzīga, un, lai arī Ellas dejojums nebija perfekts, atzīmes bija nesalīdzināmi korektākas. „Fūūūū!” atvieglojumā nodvesa Ella, apjaušot, ka šoreiz nav dabūjusi „divnieku”.

Inta Mengiša/Foto: Mārtiņš Ziders