Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Parisai Hiltonei pārāk smaga kleita. Jāpietur ar rokām
Slavenības

Parisai Hiltonei pārāk smaga kleita. Jāpietur ar rokām

Jauns.lv

Apmeklējot Šveices juvelierizstrādājumu un pulksteņu kompānijas "Chopard" 150 gadu jubilejas ballīti Kannās, viesnīcu tīkla "Hilton" mantiniece Parisa Hiltone uzvilka nepiemērotu kleitu, kas tik tikko nekrita nost no ballīšu karalienes auguma.

Parisai Hiltonei pārāk smaga kleita. Jāpietur ar r...

­

Parisai kleita par smagu
Parisai kleita par smagu

Ekskluzīvo pasākumu, kas pirmdien notika klubā "Pointe Croisette", bez Perisas Hiltones un viņas māsas Nikijas apmeklēja arī tādas slavenības kā Naomi Votsa, Lindsija Loena, Mariona Kotijāra, Naomi Kembela un Keita Bekinseila.

Parisai Hiltonei, kas bija rotājusies ar "Chopard" briljanta gredzeniem, auskariem un pulksteni, bija jāuzstājas ar apsveikuma runu, tāpēc bagātniece uzvilka greznu, spilgti zilu vakarkleitu bez lencēm. Tomēr viņas tērps bija tik smags, ka tik tikko turējās uz Hiltones krūtīm un neatlaidīgi slīdēja uz leju. Ballīšu karaliene visu vakaru bija spiesta pieturēt kleitas augšpusi ar rokām, vai piesegt to ar somiņu, lai vērīgie fotogrāfi nevarētu sagādāt kārtējo materiālu dzeltenajai presei.

Par sarūgtinājumu paparaci Perisa Hiltone tomēr tika galā ar grūto uzdevumu, un kleita palika viņai mugurā visu ballītes laiku.

Parisas Hiltones nedienas ar smago kleitu.

LETA/Newsru.com/Foto: Bulls Press

­