Smalka modele mērojas muskuļiem ar seksīgu čali. Iespaidīgi! FOTO
Dāņu modele Nina Agdala pēc skata var būt trausla, taču viņai ir spēks kaulos. Pavasarī viņa apmeklējusi Spēka laboratoriju un no vietas izkustinājusi svaru, kas vienlīdzīgs trīs ziloņa mazuļiem. Arī modeles roku muskuļi parāda, ka šī jaunā dāma nav no vārgajām.
Slavenības
2016. gada 28. jūnijs, 17:55

Smalka modele mērojas muskuļiem ar seksīgu čali. Iespaidīgi! FOTO

Jauns.lv

Dāņu modele Nina Agdala (24) ir 1.76 m gara, viņa nēsā 36. izmēra apģērbu, un modeles parametri ir 82-60-90. Teiksiet – trausla, izstīdzējusi jauniete? Āriene mēdz būt maldīga, paskatieties, kādi viņai muskuļi!

Dāņu modele Nina Agdala nesen kā atpazīta Ņujorkas ielās kopā ar kādu plašākā sabiedrībā nezināmu vīrieti. Zīmolu „Victoria’s Secret” un „Aerie” apakšveļas un „Penti” un „Maaji” peldkostīmu modele bija ģērbusies melnos legingos un baltā topiņā bez piedurknēm. Matus modele saņēmusi augstā mezglā uz galvvidus, bet uz muguras nesa mugursomu. Nina Agdala ir liela fitnesa fanāte, un arī šoreiz viņa atpazīta nākot no sporta zāles. Kādā brīdī modele savam simpātiskajam pavadonim, ar kuru lieliski kopā pavadīja laiku, demonstrēja roku visnotaļ iespaidīgos muskuļus. Tas, ka visas trauslās modeles ir vājas, ir mīts. Pēc skata tievā Nina izrādās ļoti spēcīga.

Pirms dažiem mēnešiem Agdala sociālajos tīklos pat publiskojusi video, kurā redzama apmeklējam Spēka laboratoriju „SoHo Strength Lab”. Tajā viņai izdevies no vietas izkustināt un pagrūst vairāk nekā 230 kg svara. „Šodien pagrūdu 527 mārciņu svara (239.4 kg), tas būtībā ir kā trīs ziloņa mazuļi,” ar sasniegumu lepojās stirpā modele.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press