NHL zvaigzne Ovečkins Jūrmalā ar Aishu un Ellu
Slavenības
2010. gada 13. jūlijs, 06:00

NHL zvaigzne Ovečkins Jūrmalā ar Aishu un Ellu

Jauns.lv

„Kas tas bija par puisi?” pēc aptuveni stundu ilgas kopīgas pusdienu ieturēšanas kopā ar slavenāko NHL hokejistu Aleksandru Ovečkinu interesējās dziedātājas Ella un Aisha.

NHL hokejists Aleksandrs Ovečkins aizvadītajā nedēļā atpūtās Latvijā, kur bija ieradies uz sava drauga, krievu hokejista Iļjas Ņikuļina, dēla kristībām. Šeit sportists pavadīja piecas dienas, kuru laikā paguva gan iepazīt Rīgas naktsdzīvi, gan iepirkties, baudīja arī peldes jūrā un līksmoja Jūrmalas restorānos. Protams, bija arī piedalīšanās kristību ceremonijā un pēc tam notikušajās svinībās restorānā La Riva Lielupes krastā.

Ella un Aisha sauļojas Jūrmalā

Dziedātājas Aisha, īstajā vārdā Aija Andrejeva (24), un Ella jeb Elīna Fūrmane (24) jau daudzus gadus ir ne tikai skatuves kolēģes, bet arī labas draudzenes. Nu jau ilgāku laiku abas arī dzīvo kaimiņos, un aizvadīto otrdien mūziķes brīvo pēcpusdienu bija nolēmušas pavadīt, atpūšoties pie jūras. Kas Jauns Ellu un Aishu pamanīja Lielupes pludmalē Jūrmalā. Laiski izlaidušās uz plediem liedagā, dziedātājas sauļojoties un peldoties jūrā aizvadīja vairākas stundas. Ik pa laikam pie abām izskatīgajām blondīnēm pienāca apsveicināties pa kādam atpūtniekam. Pret svešiniekiem, kas lielākoties piestāja, lai sasveicinātos un novēlētu jauku atpūtu, skatuves mākslinieces izturējās laipni un ar vīzdegunīgu attieksmi neizcēlās. Kāds puisis pat palūdza atļauju un izlaidās uz Ellas platā pleda. „Nē, nē, nevienai no mums nav jauna drauga! Šo puisi pat nepazinām,” vaicātas par jaunekli, kas sauļojās viņu kompānijā, attrauca meitenes.

Ella atzina, ka Lielupes pludmale esot viņas iecienītākā atpūtas vieta pie jūras – tieši Lielupē esot arī mūziķes tēva māja, kur viņa uzaugusi, pa vasarām dzīvojoties jūras krastā. „Kopā ar Aishu vasarās aizbraucam pasauļoties pie jūras itin bieži. Kad vien abām ir brīvs laiks, cenšamies pabaudīt vasaru un sauli Jūrmalā,” piebilst Ella.

Nezinot iepazīstas ar hokeja superzvaigzni

Pēc atpūtas pludmalē Aisha un Ella ieturēja pusdienas uz turpat blakus esošā restorāna 36. līnija terases. Abas ieņēma vietas pie galdiņa, no kura netālu launagu ieturēja NBA basketbolists Andris Biedriņš un viņa draudzene uzņēmēja Madara Grīnberga. Apsveicinājušās ar sportistu un viņa mīļoto un pasūtījušas viesmīlei salātus un pāris sulas glāžu, Ella un Aisha, jautri čalodamas, gatavojās ieturēt maltīti.

Pēc brīža abām jaunkundzēm pie galdiņa pievienojās kāds sportiska auguma, krievu valodā runājošs vīrietis, sakot, ka vēlas ar meitenēm iepazīties. Arī šo puisi, kas siltajā dienā pludmales bāra terasē vaļojās vienos šortos bez krekla, izrādot savu trenēto augumu, Ella un Aisha prom neraidīja. Gaidot savu maltīti, dziedātājas labprāt tērzēja ar sastapto jaunekli, kas vēlāk, viņām par pārsteigumu, izrādījās slavenais Krievijas hokeja izlases uzbrucējs, NHL superzvaigzne Aleksandrs Ovečkins.

„Mēs neatpazinām šo cilvēku! Arī viņš pats nestāstīja, kas viņš ir!” vēlāk smējās mūziķes. Aptuveni stundas laikā, ko visi trijatā pavadīja restorānā, esot pļāpājuši par jauko laiku un atpūtu Jūrmalā. „Kas tas bija par puisi? NHL zvaigzne? Ko viņš spēlē?” tik pārsteigta un samulsusi, vēlāk, uzzinot par nejaušo iepazīšanos ar Aleksandru Ovečkinu, bija Ella.

Rēķins restorānā – četrciparu skaitļos

Rīgā Aleksandrs Ovečkins bija ieradies pēc sava drauga un kolēģa, krievu hokejista Iļjas Ņikuļina, uzaicinājuma. KHL kluba Kazaņas Ak Bars hokejistam Ņikuļinam ir cieša saikne ar Latviju. Pirms dažiem gadiem kādā Turcijas kūrortā viņš sastapis brīnišķīgu meiteni Jekaterinu no Rīgas, kura nu ir viņa dzīvesbiedre un arī abu kopīgā dēliņa Ignāta māmiņa. Ņikuļina ģimenei arī pieder īpašums Jūrmalā, kurā pa vasarām viņi lielākoties dzīvo.

Arī mazo dēliņu Ņikuļina ģimene bija izlēmusi kristīt Jūrmalā. Kristības norisinājās 29. jūnijā, pareizticīgo Sv. kņaza Vladimira Dubultu baznīcā, un par atvases krusttēvu hokejists bija aicinājis kļūt tieši Aleksandru Ovečkinu. Vakarā par godu kristībām krievu sportisti bija sarīkojuši vērienīgas svinības restorānā La Riva Lielupes krastā. To laikā ar krāšņiem koncertiem viesus priecēja Krievijas grupa Banderos un slavenais reperis Timati, bet vienpadsmitos vakarā virs Lielupes atmirdzēja grandiozs salūts. Pirms pusnakts krievu ballītē ieradās arī Jūrmalas pašvaldības policija, kas pēc blakus māju iedzīvotāju sūdzībām par naktsmiera traucēšanu bija lūgti pieklusināt skaļās svinības.

Sajūsmā par Latvijas sievietēm

NHL hokejists Aleksandrs Ovečkins arī turpmākās dienas, kuras aizvadīja Jūrmalā, bija sastopams restorānā 36. līnija, kurā viņa uzmanību bija piesaistījušas jaukās latviešu mūziķes. Jo īpaši lustīgs vakars sportistam izvērtās nākamajā dienā pēc kristībām, kad prāvā draugu pulkā pēc vairāku stundu ilgas ballēšanās un atveldzēšanās ar zemeņu mohito kokteiļiem un tekilu Ovečkina kompānijas rēķins restorānā esot bijis mērojams četrciparu skaitļos.

Kā Kas Jauns vēlāk pastāstīja Aleksandra Ovečkina Latvijas draugi, viesošanās mūsu valstī NHL hokejistam ļoti patikusi. Starp izklaidēm Jūrmalā viņš arīdzan paguvis iegādāties stilīgus džinsus Vecrīgas brendu salonā Plaza, iepazīt Rīgas naktsdzīvi, ballējoties Andrejsalas klubā First, kā arī baudīt neaizmirstamas peldes jūrā. Prombraucot slavenais sportists vēl atzinis, ka Latvijā esot ļoti skaistas un burvīgas sievietes.

Inta Mengiša, Foto: Mārtiņš Purviņš, AFP/LETA